Milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle özel dalış gerçekleştirdi
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle özel dalış gerçekleştirdi

Son 5 Haber

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, Radyospor'a konuştu!

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
Antalya (AA) - Milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Antalya'da gerçekleştirdiği dalışta Türk bayrağı açtı.
Rekortmen sporcu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Konyaaltı sahilinde "Cumhuriyet'in 100. Yılında Açık Deniz Yüzme Yarışı"nın startını verdi.
Şahika Ercümen, daha sonra Başkan Böcek ve beraberindekilerle Cumhuriyet'in 100. yılına özel gösteri dalışı için tekne ile denize açıldı. Dalışın ardından denizde Türk bayrağı da açan Ercümen, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını kutladı.
Milli sporcu, Cumhuriyet'in 100. yılını Antalya'da dalışla kutlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Şahika Ercümen'i tebrik eden Başkan Böcek de sporcuya başarılarının devamını diledi.
Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen, "paletsiz değişken ağırlık" kategorisinde Hatay’da 17 Ekim’de 106 metreye dalarak dünya rekoru kırmıştı.