Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı, Milli Takım Kampından Ayrıldı

09.09.2023 - 13:40 | Son Güncellenme: 09.09.2023 - 13:52

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'lı futbolcular Abdülkerim Bardakcı ile Kerem Aktürkoğlu'nun milli takım kampından ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar

Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı, Milli Takım Kampından Ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistan ile berabere kalan A Millî Takım'ın kadrosunda değişiklik yapıldı. Japonya ile karşılaşacak olam Milli Takım'da İki yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı. 

İşte Kerem Aktürkoğlu ile Abdülkerim Bardakcı'nın kamptan ayrılık sebebi

Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi nedeniyle, Abdülkerim Bardakcı'nın ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı. 

TFF açıkladı

Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Belçika'nın Genk şehrinde 12 Eylül Salı günü Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Kerem Aktürkoğlu dün oynanan Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı."

İlgini Çekebilir
Sumudica, Galatasaraylı yıldızı takımında istemiyor!
Habere Git

Türkiye-Ermenistan maçında korku dolu anlar yaşanmıştı

Euro 2024 Elemeleri A Grubu 5. maçında A Milli Takımımız, Ermenistan ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynandı. Mücadelenin 26. dakikasında Kerem Aktürkoğlu'na yapılan faul yürekleri ağza getirdi.

Kerem ile Bichakchyan çarpıştı

26. dakikada Kerem Aktürkoğlu'na sert bir faul yapıldı. Hava topu mücadelesinde çarpışan Kerem ve Bichakchyan yerde kaldı, sağlık ekipleri oyuna girdi ve iki oyuncunun da tedavileri yapıldı. Daha sonra hakem, Bichakchyan'a sarı kart gösterdi.

Kerem Aktürkoğlu çıktı, Bertuğ Yıldırım girdi

Daha sonra maça tekrar devam eden A Milli Takımımızın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, 80. dakikada oyundan çıktı. Kerem'in yerine golü atan Bertuğ Yıldırım girdi.

Senin için hazırladığımız haberler