Milli Takım, Litvanya’da tarih yazdı
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Tenis haberleri. Kadınlar tenisinin dünya şampiyonası olan Billie Jean King Cup’ta Türkiye, Fransa ve İsveç’i yenerek grubunu lider tamamladı. Detaylar.

Son 5 Haber

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Koceelispor'dan transferde Paul Pogba bombası

Trabzonspor'da Karim Benzema kararı

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin menajerinden flaş talep
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
8-12 Nisan tarihleri arasında Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşen Billie Jean King Cup Avrupa/Afrika Grup I’de Kadın Milli Tenis Takımı, Macaristan ile karşılaştı.
Serinin ilk karşılaşmasında korta çıkan Ayla Aksu, Amarissa Kiara Toth’u 2-6, 6-4, 6-0 yenerek Türkiye’yi Macaristan karşısında 1-0 öne geçirdi.
Tarihte bir ilk
Serinin ikinci maçında Zeynep Sönmez, Anna Bondar’ı 6-2, 6-2 yenerek skoru 2-0’a getirdi ve bu galibiyetle Türkiye, tarihte ilk kez Billie Jean King Cup Dünya Grubu Play-Off’unda oynamaya hak kazandı.
Tarihi bir başarıya imza atan A Milli Kadın Takımı 10 Kasım 2025 haftasında gerçekleşecek Play-Off’ta Dünya Grubu Elemeleri’ne yükselmek için mücadele edecek.