A Milli Takım maç için İspanya'ya gitti

26.03.2021 - 12:12 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 12:16

A Milli Futbol Takımımız Norveç ile yarın karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar, maçın oynanacağı ülke olan İspanya'ya gitti. Maç neden Malaga'da oynanacak? Detaylar...

A Milli Takım maç için İspanya'ya gitti

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yarın Norveç ile yapacağı maç için İspanya'ya gitti. Detaylar haberde... 

Milli Takım, Malaga'ya gitti

Bu müsabaka öncesi İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan ay-yıldızlı kafile, İstanbul Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Malaga kentine hareket etti.

Şenol Güneş'in basın toplantısı ne zaman?

Milli takım, son antrenmanını müsabakanın oynanacağı La Rosaleda Stadı'nda TSİ 20.00'de gerçekleştirecek. Teknik direktör Şenol Güneş ile aday kadrodan bir futbolcu, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Maç neden Malaga'da?

Radyospor'a konuşan Selim Soydan maçın neden Malaga'da olduğunu anlatmıştı. Soydan, "Biz bu gruptan lider çıkacağız. Hedefimiz belli. Bunu yapabilecek güce sahibiz. Norveç maçıyla ilgili bir oyun yapılıyor gibi geliyor bana. Onlar Cebiltarık'la oynuyorlar, hemen yanıbaşındaki Marbella'da kamp yapıyorlar. Marbella'ya 45 dakika uzaklıktaki Malaga'da bizimle oynayacaklar. Biz ise Hollanda'yla oynadıktan sonra, 5 saat yolculuk yapıp Malaga'ya gidiyoruz. Onlar pandemiyi gerekçe göstererek, Norveç'e dönmüyorlar. Yani bizim eşit olmayan koşullarda maçlara çıkmamız için ellerinden geleni yapıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler