Milli takıma çağrılmayan gol kralı: Serdar Dursun

16.05.2021 - 18:26 | Son Güncellenme: 16.05.2021 - 22:28

Almanya Bundesliga 2'de Darmstadt forması terleten Serdar Dursun, sezonu gol krallığıyla tamamlamaya çok yakın. İşte detaylar...

Milli takıma çağrılmayan gol kralı: Serdar Dursun

AJANSSPOR - HABER

Türkiye'de Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor ve Fatih Karagümrük gibi takımlarda forma giyen Serdar Dursun, Almanya'da küllerinden doğdu. Bu sezon Hamburg santraforu Terodde ile yarışan gurbetçi yıldız; rakibinin 2 gol önünde; gol krallığının 1 numaralı adayı. Serdar, kariyerinin en verimli döneminde milli takıma çağrılmamış; sosyal medyada Şenol Güneş'in aday kadro seçimi topa tutulmuştu.

"Leblebi gibi gol atıyor..."

Almanya'nın Hamburg kentinde dünyaya gelen 29 yaşındaki Serdar Dursun; 1,90'lık boyu ve fiziğiyle Bundesliga 2 savunmasını yıpratan forvetlerden. Bu yıl, Bochum; Düssedorf, Pauli ve Hamburg gibi büyük maçları boş geçmeyen golcü; 32 maçta 25 kez gol atma başarısı gösterdi. Dursun, bu istatistiği ile Bundesliga 2'de en yakın rakibine 2 gol fark attı.

Güneş, "Takipteyiz..."

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bundesliga 2'nin gol kralı Serdar Dursun için "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı her futbolcu yetenekliyse ve ihtiyacımız varsa kadroya alabiliriz. Almanya'da Darmstadt'ta oynayan Serdar Dursun takip ettiğimiz bir oyuncu." ifadelerini kullanmıştı. Ancak Serdar, Şenol Güneş'in 30 kişilik aday kadrosunda kendisine yer bulamadı.

Gurbetçi golcünün takımı Darmstadt, St. Pauli'nin bir üstünde 8. sırada yer alıyor. Serdar Dursun, bugün oynanan Heidenheim maçında 4 gol birden attı. Darmstadt, bu müsabakayı 5-1'lik skorla kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler