Milli Takım'a iki isim daha

24.11.2020 - 21:55 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 21:55

A Milli Erkek Basketbol Takımımız'da Galatasaray'dan ve Bahçeşehir Koleji'nden iki yeni oyuncu dahil edildi. İşte detaylar...

Türkiye Basketbol Federasyonu, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası eleme maçları için oyuncu kadrosuna iki isim daha ekledi. TBF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımızın aday kadrosuna Galatasaray'dan Göksenin Köksal ve Bahçeşehir Koleji'nden Burak Can Yıldızlı dahil edildi."

Galatasaray'ın kaptanı olan Göksenin Köksal, bu sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 8 maçta 3.6 sayı ve 2.5 ribaund ortalamalrını tutturdu. Tecrübeli oyuncu, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta görev aldı; ortalama 5 sayı, 3 ribaund ve 2 asist ile oynadı. 

Bahçeşehir Koleji ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Burak Can Yıldızlı ise, Kırmızı Ejderhalar ile ING Basketbol Süper Ligi'ndeki 8 maçta 9.7 sayı, 6.7 ribaund ve 2.3 asist ortalamalarını tutturdu. Yıldızlı, 7DAYS EuroCup'ta 7 maça çıktı; 7.1 sayı, 3.9 ribaund ve 1.6 asist ortalamalarıyla oynadı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler