Milli Takım'da Burak Yılmaz sürprizi! Kadroda yok

18.11.2020 - 21:29 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 21:42

Son dakika spor haberleri... Burak Yılmaz, Burak Yılmaz 21 kişilik Macaristan maçı kadrosunda yer almadı. A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi'nde Macaristan'ın konuğu olurken, ilk 11'ler de belli oldu. Tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Macaristan maçı kadrosuna yer almadı. İşte detaylar...

Milli Takım'da Burak Yılmaz sürprizi! Kadroda yok

Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki son sınavında Macaristan ile deplasmanda karşılaşırken, ilk 11'ler de belli oldu. Burak Yılmaz'ın 21 kişilik kadroda olmaması ise dikkat çekti.

Millilerin ilk 11'i, Mert, Nazım, Merih, Ozan, Caner, Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir, İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman ve Cenk Tosun isimlerinden oluştu. 

Yedeklerde ise Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Okay Yokuşlu, Dorukhan Toköz, Yusuf Yazıcı, Berkay Özcan, Mert Müldür, Ömer Bayram, Deniz Türüç ve Kaan Ayhan yer aldı. 

Burak Yılmaz 21'de yok

Öte yandan, Lille forması giyen 35 yaşındaki Burak Yılmaz ise 21 kişilik Macaristan maçı kadrosunda yer almadı. Kart cezası nedeniyle Rusya maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz'ın kampa katıldığında hafif bir sakatlığı vardı ancak bunu da atlattı.

Milli takımda  Mehmet Zeki Çelik, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü ile beraber Enes Ünal da kadrodan çıkarılmıştı. Burak Yılmaz'ın da 21 kişilik kadroda yer almayışı sonrası Cenk Tosun,  santrfor mevkinde alternatifsiz kaldı.

Burak Yılmaz neden kadroya alınmadı?

Teknik direktör Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ın geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kadroya alınmadığını açıkladı.

Şenol Güneş maç öncesi yaptığı açıklamada, "Kampın ilk başlangıcından bugüne kadar çeşitli sebeplerle 9 oyuncu aramızdan ayrılmak zorunda kaldı. Burak gelmeden bir gün önce hastalandı ve hastaneye gitti. Oynayacak durumu yok" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler