Milli takımda futbolcular isyan etti: Eksiklik var!

09.09.2021 - 22:15 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 18:28

A Milli Takım 6-1'lik Hollanda yenilgisiyle iyice dibe vururken, futbolcular da rahatsızlıklarını dile getirip TFF Başkanı Nihat Özdemir'e mesaj yolladı.

Milli takımda futbolcular isyan etti: Eksiklik var!

AJANSSPOR-HABER

Milli takımın 6-1'lik hezimetin etkileri sürüyor. Bazı futbolcuların takımdaki havanın kaybolduğunu ve idari anlamda eksiklikler bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Futbolcular şikâyetçi

Tarihi fark yiyen milli takım dün akşam İstanbul'a dönerken futbolcuların da gidişattan rahatsız olduğu ortaya çıktı. Kendilerine yakın bazı yöneticilere dert yanan bazı futbolcular takım içinde havanın kaybolduğu söyledi. İdari anlamda eksiklikler bulunduğunu belirten milli futbolcuların şikayeti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in de kulağına gitti.

Selim Soydan'ın yerine Hamit Altıntop

Özdemir'in yönetim içinde görev değişiklikleri yapabileceği belirtiliyor. Edinilen bilgiye göre özellikle Şenol Güneş tarafından EURO 2020 öncesi veto edilen Hamit Altıntop ismi Selim Soydan yerine A Milli Takım sorumlusu olarak geçiyor. Altıntop'un futbolcularla arasının iyi olmasının bu kararda etkili olacağı söyleniyor.

Ayrılık gündeme gelmedi

Bu arada TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşmenin ayrıntıları netleşti. Özdemir ile Güneş görüşmesinde 'istifa' ya da 'yolları ayırma' konusunun gündeme gelmediği ikilinin cuma sabahı bir kez daha konuşacağı öğrenildi.

Güneş'ten yardımcılarına: Görevimizin başındayız

İlk görüşme sonrası Güneş,  yardımcılarıyla toplantı yaptı. Edinilen bilgilere göre Güneş yardımcılarına "Görevimizin başındayız. Ayrılık ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı" dedi.

Yönetim kurulunun çoğunluğu 'ayrılık' diyor

Şenol Güneş'in "Görevimizin başındayız" demesine karşın TFF Yönetim Kurulu'nda büyük çoğunluğun 'yeni bir başlangıç' görüşünde oldukları belirtildi. Özellikle Güneş'in maç sonrası yaptığı "Beni almak için yalvardılar" açıklaması kurul üyelerini sinirlendirdi. Üyelerin, Nihat Özdemir'e 'gereğini yapın' telkininde bulundukları öğrenildi.

Özdemir, Norveç maçını beklemek istiyor

Ancak Şenol Güneş ile arası iyi olan Özdemir'in Dünya Kupası için son şans olarak görülen Norveç maçını beklemekten yana olduğu söyleniyor. Bu maçın sonucuna göre Özdemir'in  "Ya Şenol Güneş ile devam" diyeceği ya da 'tamam' kararı vereceği belirtiliyor. Ancak yönetim kurulundan bazı üyeler Dünya Kupası fırsatının kaçmaması için hemen Şenol Güneş'in görevden alınmasını istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler