Milli Takım'da korona neden patladı? İşte Güneş'in şüphesi!

03.04.2021 - 19:02 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 19:17

A Milli Takımımızın kadrosunda yer alan futbolculardan gelen Covid pozitif haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bugün de lejyonerlerimizden Yusuf Yazıcı’nın ardından Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal'ın koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bu durum akıllara teknik direktörümüz Şenol Güneş’in yaptığı açıklamaları getirdi. İşte detaylar…

Milli Takım'da korona neden patladı? İşte Güneş'in şüphesi!

AJANSSPOR-HABER

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde G Grubu’na iyi bir başlangıç yapan A Milli Takımımızın futbolcularından kötü haberler gelmeye devam ediyor. Bir hafta içinde oynanan 3 maçın ardından koronavirüs testleri pozitif çıkan oyunculara sürekli yenileri ekleniyor.

 

Çağlar ile Enes Riva'da kalmıştı

Bugün önce Fransa’dan Yusuf Yazıcı’nın testinin pozitif sonuçlandığı açıklanmıştı. NTV’nin haberine göre ise Letonya maçından sonra Riva Hasan Doğan Tesisleri'nden ayrılmayan Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal'ın koronavirüs testleri de pozitif çıktı

Liste kabardıkça kabardı

Böylece A Milli Takım’da Covid virüsüne yakalanan futbolcu sayısı 13’ü buldu. Ay yıldızlılar’da ilk olarak İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Merih Demiral’ın testleri pozitif çıkmış, sonrasında Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı bu isimlere eklenmiş, en son aşamada da Kenan Karaman ve Zeki Çelik'in de corona virüsü testi pozitif çıkmıştı.

Ortaya çıkan tablo başta Milli Takım’a futbolcu gönderen kulüpler olmak üzere herkesi korkuttu. Ay yıldızlıların teknik direktörü Şenol Güneş, dün basın mensuplarıyla internet üzerinden yaptığı topalntıda bu konuya değinmiş ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

'İspanya dönüşü ilk sinyaller geldi'

Güneş, "İspanya dönüşü bazı oyuncularımız jet lag yüzünden rahatsız olduklarını söyledi. Ancak bu nedenle yorgun olduklarını düşünen oyuncularımız belki de korona olduklarının farkında olmadı...

'Yorgunluk seyahatten sanıldı'

Kendilerine 'Madem ki halsizdiniz, niye söylemediniz' dedim. Onlar da 'Hocam seyahatten yorgunuz' diye düşündük' dediler" ifadelerini kullanarak, belki de bilmeden virüs taşıyan futbolcuları oynattıkları şüphesini dile getirmişti. 

Şüpheleri gidermek için İspanya'da kan testi de yaptırdıklarını kaydeden Güneş, "Ama işte maçtan sonra Taylan Antalyalı, Emre Kılınç gibi bir çok oyuncuda pozitif çıktı. En başta İrfan Can, Nazım ve Zeki Çelik'te çıktı. Bu üçü aynı gruptaydı. Onlardan yansımış olabilir" diye konuşmuştu. 

 

FENERBAHÇE'DE DÜĞÜN ALARMI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Senin için hazırladığımız haberler