Milli Takım'dan Fair-Play örneği! Avusturya maçının ardından...

Cem Ergün
03.07.2024 - 09:22 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 09:36

A Milli Takımımız, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Millilerimiz, maçın ardından Avusturya'ya Fair-Play örneği sergiledi.

Milli Takım'dan Fair-Play örneği! Avusturya maçının ardından...

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı Merih Demiral'ın iki golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Milliler bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırdı ve Hollanda'nın rakibi oldu.

Karşılaşmanın ardından galibiyetin sevincini sahada yaşamak isteyen Ay-Yıldızlılarımız, rakip Avusturya Milli Takımı'na saygısını gösterdi.

Türkiye'den rakibe saygı

Maçın son düdüğüyle birilikte Türkiye'de sevinç, Avusturya'da ise hüzün yaşandı. Avusturya Milli Takımı, stadyuma kendilerini desteklemek için gelen taraftarlarıyla bütünleşerek turnuvaya veda etti. 

Orta sahada galibiyet sevinci

Milli Takımımız ise kendi sevinçlerini yaşamadan önce, Avusturyalı futbolcuların sahadan ayrılmasını bekledi. Avusturya kafilesinin ayrılmasıyla birlikte yıldızlarımız orta sahada toplanarak galibiyetin ve turun sevincini yaşadılar.

Rakibimiz Hollanda

Türkiye, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Bu ma. 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler