Şenol Güneş'in 11 tercihi belli oldu! Caner Erkin...

11.11.2020 - 11:04 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 19:31

A Milli Futbol Takımı haberleri... A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Macaristan ile oynayacağı maç öncesi Hırvatistan ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45'te başlayacak maça dair son bilgiler ve muhtemel 11'ler haberimizde...

Şenol Güneş'in 11 tercihi belli oldu! Caner Erkin...

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı, Rusya ve Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçları öncesi Hırvatistan ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor

Türkiye - Hırvatistan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanacak olan hazırlık maçı, İstanbul'daki Vodafone Park'ta oynanacak müsabaka saat 20:45'te TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Maçı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan hakem Slavko Vincic yönetecek. Vincic'in yardımcıları ise aynı Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Matej Jug olacak.

İşte Türkiye'nin muhtemel 11'i:

Uğurcan Çakır

Nazım Sangare

Merih Demiral

Ozan Kabak

Caner Erkin

Dorukhan

Okay Yokuşlu

Orkun Kökçü

Deniz Türüç

Cengiz Ünder

Cenk Tosun

Kaan Ayhan ve Mert Müldür, antrenmanda yer almadı

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile yarın oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idmanda milliler, dar alanda pas çalışmasının ardından Hırvatistan maçının taktiği üzerinde durdu.

İtalyan yerel sağlık makamlarının uyguladığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı prosedürlerin tamamlanmasını beklemeleri gerektiği için yarın kampa katılmaları planlanan Sassuololu oyuncular Kaan Ayhan ve Mert Müldür, antrenmanda yer almadı.

Milli takım, antrenmandan önce "Atam İzindeyiz" yazılı pankart açarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde andı.

Hırvatistan'ın da 11'i belli oldu

Sluga, Juranovic, Vida, Pongracic, Melnjak, Rog, Badelj, Pasalic, Brekalo, Orsic, Budimir.

"Çağlar'ın oynaması zor, Burak'ın ve Kenan'ın hafif sakatlıkları var"

Şenol Güneş sakat oyuncuların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Çağlar'ın oynamasının zor olduğunu, Burak ve Kenan'ın ise hafif sakatlıkları olduğunu belirten Güneş, "Çağrılan oyuncular içerisinde sakatlığı bulunan isimler var, ona göre değerlendireceğiz. Çağlar'ın oynaması zor, Burak'ın ve Kenan'ın hafif sakatlıkları var. Cenk oynamaya başladı, onu değerlendirebiliriz. Hırvatistan güçlü bir takım ama bu biraz hazırlık maçı olacak. Uluslar Ligi'nden çıkabilmemiz için Macaristan ve Rusya maçlarını kazanmamız gerekiyor. Gökhan Gönül de bizim için çok önemli bir futbolcu. Gökhan da Türkiye'nin bir evladı. Gökhan Gönül'e de kapımız açık. Her oyuncuya kapımız açık" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler