Milli Takım'ın yeni devşirmesi Panathinaikos'tan mı olacak? Ergin Ataman yanıtladı

20.08.2024 - 20:25 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 20:35

Ergin Ataman'ın Yunanistan ekibi Panathinaikos'taki yıldızının Türkiye Milli Takımı için devşirileceği iddia edildi. Ataman, konu hakkında açıklama yaptı.

Milli Takım'ın yeni devşirmesi Panathinaikos'tan mı olacak? Ergin Ataman yanıtladı

AJANSSPOR - HABER

Basketfaul'de yer alan haberde; Ergin Ataman'ın başantrenörü olduğu Panathinakos'un yıldızı Kendrick Nunn'ın, Türkiye Milli Takımı'nın yeni devşirme oyuncusu olacağı iddia edildi.

Ergin Ataman'dan iddialara yanıt

Aynı zamanda Milli Takım'ın da koçu olan Ergin Ataman, TRT Spor Yıldız'a çıkan iddia hakkında açıklama yaptı, Ataman, "Nunn haberleri doğru değil. Devşirme için pek çok alternatifimiz var. Ayrıca mevcut devşirme oyuncumuz Tarık Biberoviç’in Türk statüsüyle kadromuzda yer alması için de çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Menajeri yalanladı

Öte yandan Kendrick Nunn'ın menajeri Giorgos Panou da Nunn'ın Türk vatandaşlığı alacağı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos ile Yunanistan Ligi ve EuroLeague'de şampiyonluk sevinci yaşayan Kendrick Nunn, NBA'de Miami Heat, Los Angeles Lakers ve Washington Wizards gibi takımların da formasını giydi.

Pana performansı

2023-2024 sezonunda Panathinaikos formasıyla 65 maçta parkeye çıkan Kendrick Nunn, maç başı 15.1 sayı ve 3.5 asist ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler