Milli takımın yeni formalarına ağır eleştiri! Olay sözler...

20.03.2018 - 17:13 | Son Güncellenme: 20.03.2018 - 17:13

Milli takımın yeni formalarına ağır eleştiri! Olay sözler...

Yeni Milli formanın açıklanmasının ardından ilk eleştiri Fanatik yazarı Mehmet Demirkol'dan geldi. 

Mehmet Demirkol twitter hesabından "Israrla karaktersizleştirilmiş tisortler giydiriyorsunuz Milli Takım’a. Her fırsatta başkalarının evlatları uzerinden vatan demogojisi yapmayı biliyorsunuz ama sembollerimizi bozmaktan utanmıyorsunuz." yorumu yaptı.
Ayrıca Fanatik Tv yayınına katılan Mehmet Demirkol TFF'yi dava edeceğini söyledi. Demirkol "Bu işin peşinde koşacak, delikanlı bir avukat arıyorum. TFF'yi dava edeceğim." şeklinde konuştu.
Mehmet Demirkol: Yeni çıkan forma Kırmızı-Beyaz değil ki! Yine Kırmızı-Siyah forma yapmışlar! Bayrak mı değişti, haberim mi yok?
Mehmet Demirkol: Ben yaklaşık 4 yıldır bu konuda uyarıyorum. Şu Spider Man'den vazgeçin diye. Alman, İtalyan, Brezilya milli takım formaları değişiyor mu? Benim Milli Takım formam niye değişiyor yahu! Yorum kat ama değiştirme!
Mehmet Demirkol: Türk Milli Takım formasını sabote etmek, bayrağı sabote etmekle aynı şeydir! İki sezon üst üste bunu yapmak, sabote etmek demektir.
Ayrıca bir çok kişi sosyal medyadan yeni formayı eleştirdi.

Fanatik

A Milli Takımın yeni formaları görücüye çıkarken, Mehmet Demirkol'dan ağır eleştiriler geldi! Birçok futbolsever de sosyal medya üzerinden yeni formalara tepki gösterdi.

İşte Mehmet Demirkol'un olay sözleri: 

Senin için hazırladığımız haberler