Milli Takım'ın yetkili ismi açıkladı: Dorukhan bu yüzden kadroya alınmış

23.03.2021 - 15:57 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 16:03

Son dakika haberleri... A Milli Takım'dan sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Selim Soydan, Radyospor'a özel açıklamalar yaptı. Selim Soydan, Dorukhan Toköz'ün neden A Milli Takım'a seçildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Milli Takım'ın yetkili ismi açıkladı: Dorukhan bu yüzden kadroya alınmış

AJANSSPOR - HABER

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım sorumlusu Selim Soydan, 2022 Dünya Kupası Elemele Grubu'nda Hollanda maçı öncesinde A Milli Takım hakkında açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Selim Soydan, A Milli Takım'da futbolcular arasında çok iyi bir hava olduğunu söyledi.

"Oyuncular arasında büyük rekabet var"

Hollanda maçı değerlendirmesi yapan Soydan, "Oynadığımız takım çok güçlü bir takım. Bizim takımımız çok iyi bir takım. Şenol Hoca, Milli Takım'ı sahaya çok iyi hazırlıyor. Oyuncular arasında büyük bir rekabet var. Bu çok iyi bir şeydir." dedi.

"İnandığı oyuncuyu bırakmaz"

Teknik direktör Şenol Güneş'e övgü dolu sözlerde bulunan Soydan, Beşiktaş'ta istediği kadar forma şansı bulamasa da A Milli Takım kadrosuna Dorukhan Toköz'ün neden seçildiğini şu sözlerle anlattı: "Şenol Hoca bir öğretmen. İnandığı oyuncuları çabuk bırakmaz. Dorukhan Toköz'ü ortaya çıkaran Şenol Hoca'dır."

Dorukhan Toköz'ün istatistikleri

Bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 26 maça çıkan Dorukhan Toköz 1296 dakika kadar süre alabildi. Bu maçlarda ise 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler