Milli takımın yıldızlarından açıklama! Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Çağlar...

03.09.2018 - 22:33 | Son Güncellenme: 03.09.2018 - 19:35

Milli takımın yıldızlarından açıklama! Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Çağlar...

A Milli Takım'ın yıldız oyuncuları Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak olan Rusya ve İsveç maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Rusya maçından bahsederek sözlerine başlayan Cengiz Ünder, "Hazırlık maçlarının ardından önemli karşılaşmalarımız başlıyor. Trabzon'da Rusya'yla oynayacağız. Rusya'yı tanıyoruz. İnşallah güzel bir performans sergileriz. İtalya'ya artık alıştım. Taraftarı ve şehri seviyorum. Umarım benim için de iyi bir sezon geçer. Şu anda her şey yolunda. Son maçta Hakan'ın takımına yenildik. Maçtan sonra da Hakan ile konuştuk. Sürekli irtibat halindeyiz" dedi.

Hakan Çalhanoğlu ise, "Bizim için Cengiz'in oynamaması çok önemli avantajdı. Lige çok iyi başladık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

Leicester City'in yeni transferi Çağlar Söyüncü, "Herkes ciddiyetin farkında. Şakası olmayan maçlar. Takıma geç katıldım, antrenman eksiğim vardı. Cenk ağabey ile devamlı konuşuyoruz. Desteklerini esirgemiyor. Premier Lig'de o da artık kendini kanıtladı. Premier Lig, Avrupa'dan bir adım önde. Hedefim takımımda oynamak. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve kardeşlerime örnek olabilmek" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler