Milli tenisçi Cem İlkel ve kardeşi Elif İlkel kimdir? Nerede yaşıyorlar?

22.03.2022 - 22:33 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 22:38

Milli tenisçimiz Cem İlkel'in kardeşi Elif İlkel, vefat ettiği haberlerinden sonra Milli tenisçi Cem İlkel ile kardeşi Elif İlkel kimdir, kaç yaşında gibi aramar artmaya başladı. İşte detaylar...

Milli tenisçi Cem İlkel ve kardeşi Elif İlkel kimdir? Nerede yaşıyorlar?

AJANSSPOR HABER

Milli tenisçi Cem İlkel'in kendisi gibi tenisçi olan kız kardeşi Elif İlkel'nin geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirildi. Peki İlker ailesi kimdir? İşte tüm detaylar..
 

Milli tenisçi Cem İlkel kimdir?

Cem İlkel, 21 Ağustos 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türk tenisçi İlkel, Türkiye adına Davis Kupası'nda mücadele etti. 1,85 m boyunda olan İlkel, 26 yaşında. 
 

Türk tenisçi olan Cem İlkel küçük yaşlarda babasının tenisle ilgilenmesi sebebi ile çocuk yaşta korta çıkarak kısa sürede büyük başarı elde etti. Türk sporunun efsane isimlerinden olan Marsel İlhan'ın veliahtı olarak bilinen Cem İlkel son zamanlardaki başarısı ile adından söz ettirmiştir. Cem İlkel tenis başarısı ile son zamanların en dikkat çeken sporcularından biridir.

Elif İlkel kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elif İlkel için taziye mesajı yayımladı. Türkiye Tenis Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, milli sporcu Cem İlkel'in kız kardeşi Elif İlkel'in Bulgaristan'a giderken Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler