Milli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu'ndan Slovenya maçı değerlendirmesi:
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Milli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu'ndan Slovenya maçı değerlendirmesi:

Son 5 Haber

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Marsilya maçının bilet fiyatlarını açıkladı! Misafir takım taraftarı olmayacak

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
ANKARA (AA) - Milli voleybolcu Yiğit Gülmezoğlu, CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Slovenya ile 9 Eylül'de yapacakları maça ilişkin, "Slovenya'ya karşı iyi bir voleybol oynayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve turu geçen taraf biz olacağız." dedi.
Milli smaçör Yiğit Gülmezoğlu, karşılaşma öncesinde Türkiye Voleybol Federasyonunun internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.
Organizasyonun son 16 turunda Slovenya ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yiğit, şu ifadeleri kullandı:
"Slovenya maçı için bugün Bulgaristan'a geldik. Grupta kazanabileceğimiz üç maçı kaybederek geldiğimiz için içimiz biraz buruk ama aynı zamanda sonlara doğru gösterdiğimiz yükselen ivmemize güveniyoruz. Slovenya'ya karşı iyi bir voleybol oynayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve turu geçen taraf biz olacağız."