Milli Voleybolcular Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş Vefat Etti

Akın Ungan
08.02.2023 - 00:08 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 11:20

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından milli voleybolcular Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş Malatyada hayatını kaybetti.

Milli Voleybolcular Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş Vefat Etti

AJANSSPOR HABER

6 Şubat 2023 tarihinde sabah saat 04.17'de meydana gelen deprem, büyük bir yıkıma yol açtı. Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem, Malatya'nın da dahil olduğu toplam 10 ilde etkisini hissettirdi. Birçok vatandaş, enkaz altında kaldı.

İki milli voleybolcu Malatya'da hayatını kaybetti

Malatya Kırçuval Otel'in enkazında kalan iki milli voleybolcu Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş hayatını kaybetti. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Malatya Büyükşehir Belediyesi sporcularının acı haberini duyururken, baş sağlığı diledi.

"Mehmet Can Ağırbaş’ın hayatını kaybettiğini derin bir acıyla öğrendik"

TVF, "Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde Malatya BBSK forması giyen Mehmet Can Ağırbaş’ın hayatını kaybettiğini derin bir acıyla öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır, Malatya BBSK ve tüm voleybol camiamıza başsağlığı dileriz" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Depremde 5.894 vatandaşımız hayatını kaybetti
Habere Git

"Emincan Kocabaş'ın depremde hayatını kaybettiğini öğrendik"

TFF 3. Lig ekibi Eskişehirspor da Emincan Kocabaş'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Paylaşılan taziye mesajında, "İyi Parti Eskişehir İl Bşk. Yrd. Bülent Kocabaş'ın oğlu Eskişehirli Milli voleybolcumuz Emincan Kocabaş'ın Malatya'da deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Emincan Kocabaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz" denildi.

Voleybolcu çift hayatını kaybetti

TVF, voleybolcu çiftin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yapılan duyuruda, "Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde voleybolcu çift Betül Çoban Çakır ve Bedrettin Çakır’ın hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrendik. Sporcularımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır, camiamıza başsağlığı dileriz" açıklaması yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler