Milli voleybolcuların isyanına THY'den cevap

Akın Ungan
26.05.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 17:02

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının ABD seyahati için yaptığı şikayete THY cevap verdi. İşte detaylar.

Milli voleybolcuların isyanına THY'den cevap

AJANSSPOR HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde 2'inci hafta müsabakaları için ABD'ye gitti. Farklı takımlara özel uçak dahi tahsis edildiğini belirten Filenin Sultanları, ABD seyahatinde ekonomi ile uçtukları için Türk Hava Yolları'na serzenişte bulundu. Ünlü voleybolcular, sosyal medya hesaplarından konu hakkında paylaşımda bulundu.

THY'den cevap

THY, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının yaptığı paylaşımlara cevap verdi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, konu hakkında bir açıklama yayınladı.

"Sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır"

Açıklamada, "Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır" denildi.

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'tan çifte standart isyanı!
Habere Git

"Sorumluluk federasyonlara aittir"

Açıklamanın devamında ise "Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler