Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile 4 Yıllık Anlaşma İmzaladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
19.05.2023 - 14:54 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 15:01

Transfer haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City forması giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile sözleşme imzaladı.

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile 4 Yıllık Anlaşma İmzaladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City ile yollarını ayırmaya hazırlanan Çağlar Söyüncü, futbol hayatını İspanya'da sürdürecek. Milli futbolcu Atletico Madrid'le 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Çağlar'ı cezalandırmak istediler"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çağlar'ın eski temsilcisi Mustafa Doğru, "Çağlar ile hâlâ ilişkilerimiz çok iyi. Leicester'da oynatılmammasının nedeni kesinlikle performasla ilgili değildi. Yeni sözleşme yapmamasıydı. Çağlar'ı bu şekilde cezalandırmak istediler. Oynamadığı zamanlarda çok üzüntü yaşadı. 

"Çağlar, Atletico Madrid'le 4 yıllığına anlaştı

Bence gelecek sezon kariyerinin en iyi sezonunu yaşayacak Atletico Madrid'te. Atletico ile anlaştı. Onlar devre arasında da almak istediler. Ama Leicester'la anlaşamadılar. Prensip anlaşmasına vardılar. 4 yıllık bir sözleşmesi var Çağlar'ın Atletico Madrid'le. Sportif direktörleri Andrea Berta zaten uzun süredir Çağlar'ın transferini istiyordu. Çağlar Frieburg'da oynarken Berta ile oturup konuşmuştuk. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş golcü oyuncuyla anlaştı! İmzalar atılıyor...
Habere Git

"Çağlar artık Şampiyonlar Ligi oynamak istiyor"

İki yaz önce Çağlar Leicester'dayken de istediler ama Çağlar o dönemde İngiltere'de devam etmek istedi. Çağlar artık Şampiyonlar Ligi oynamak istiyor, kupalar kazanmak istiyor. Atletico Madrid'le bu hedefini gerçekleştireceğini düşündüğü için seçimini onlardan yana yaptı. 

"Tam da Simeone'nin istediği gibi bir oyuncu"

4 yıllık anlaşma imzaladı. Simeone ile çok başarılı olacağına inanıyorum. Tam da Simeone'nin istediği gibi çok çalışkan, iki ayağını kullanan ve topu oyuna iyi sokan bir stoper" dedi. 

2018 yılından bu yana Leicester City forması giyen milli futbolcu, bu sezon 9 karşılaşmada forma giydi ve 1 asistlik performans sergiledi.

"Cenk'in kariyer planlamasını yaptık"

Cenk Özkaçar'ın Altay'dan Olimpik Lyon'a transferinde, genç futbocunun menajeri olan Mustafa Doğru, "Cenk'in kariyer planlamasını yaptık. Gelişimi için Altay'da oynadığı dönemlerde Karacabey'e kiralık olarak gitmesini sağladık.

İlgini Çekebilir
İşte G.Saray'ın görüştüğü yıldız oyuncu!
Habere Git

"Valencia satın alma opsiyonunu kullanacak"

Sonrasında kendisini çok geliştirdi. Valencia onun satın alma opsiyonunu kullanacak. Sol ayaklı ve üçlü savunmanın sol tarafında oynuyor. Gerektiğinde sol bek olarak da oynar. 22 yaşında ve Valencia'da 20 maç oynadı. Bence çok başarılı. Bundan sonraki durağı ve hedefi Premier Lig" şeklinde konuştu. 

22 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon forma giydiği 20 karşılaşmada 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler