Furkan Korkmaz'a saldırması ile akıllara kazındı! EuroLeeague'de ayın MVP oldu

Burak Alaca
01.11.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 17:34

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Ekim ayının en değerli oyuncusu Virtus Bologna'nın Gürcü yıldızı Tornike Shengelia seçildi. İşte detaylar...

 Furkan Korkmaz'a saldırması ile akıllara kazındı! EuroLeeague'de ayın MVP oldu

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de ekim ayının en değerli oyuncusu Virtus Bologna forması giyen 32 yaşındaki Gürcü forvet Tornike Shengelia seçildi.

İtalyan ekibinin serisinde lokomotif oldu

Virtus Bologna, EuroLeague'de ilk 5 maçta 4 galibiyet alırken Tornike Shengelia; 18.4 sayı, 4.8 ribaunt, 4.0 asist ortalamaları ile takımın lokomotif ismi oldu. 2.06'lık forvet ay boyu %75'ile ikilik isabeti, %52.9 ile de üç sayılık isabeti buldu.

Ataman takımında görmek istedi İtalyanlar müsaade etmedi

Gürcü forvetin adı yaz aylarında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı EuroLeague ekibi Panathinaikos BC ile de anılmıştı. Tarafların anlaşma aşamasına geldiği transfere Virtus Bologna yönetimi onay vermemişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye müjde! Beklenenden erken dönebilir
Habere Git

Efes ile karşılaşacaklar

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 6. haftasın Shengelia'lı Virtus Bologna yarın akşam 22.30 temsilcimiz Anadolu Efes'i Segafredo Arena'da konuk edecek. Karşılaşma S Sport ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Milli oyuncumuza saldırmışlardı!

12 Dev Adam'ın EuroBasket 2022 ev sahibi Gürcistan'a uzatmalarda 88-83 mağlup olduğu karşılaşma tatsız olaylara sahne oldu. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ve Gürcü oyuncu Duda Sanadze maçta yaşadıkları gerilimin ardından diskalifiye edildiler. Ardınan soyunma odası kordidorunda Sanadze, Shengelia ve Goga Bitadze'nin Furkan Korkmaz'a saldırması olay yaratmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler