Milot Rashica'dan maç sonu Giovanni van Bronckhorst övgüsü!

29.08.2024 - 23:26 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 23:30

Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında Lugano'yu sahasında ağırladı. Rakibini 5-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılarda Milot Rashica açıklamalarda bulundu.

Milot Rashica'dan maç sonu Giovanni van Bronckhorst övgüsü!

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu ağırladı. Siyah-Beyazlılar, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı.

"Türk futbolu ve bizim için önemli bir maçtı"

Avrupa kupalarında yer almanın Türk futbolu açısından önemine dikkat çeken Milot Rashica, "Türk futbolu ve bizim için önemli bir maçtı. Avrupa kupalarında olabildiğince fazla takım bulundurmak açısından önemli bir maç oynadık. Ne olursa olsun kazanmak istedik. İlk yarı 3-4 gol bulabilirdik. Maçın genelinde kontrol bizdeydi. Finalde de çok gol attığımız için mutluyum" dedi.

"Bu sezon farklı bir rolde oynuyorum"

Yeni rolüne alışmaya çalıştığını belirten Kosovalı futbolcu, "Hocamız ve ekibi bize farklı bir enerji getirdi. Farklı bir oyun oynuyoruz. Yapabileceğimizin en iyisini almaya çalışıyor hocamız. Bu sezon farklı bir rolde oynuyorum. Alışmaya çalışıyorum. İyi yoldayız, böyle devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler