Milyonluk hırsızlığın kurbanı olmuştu: Jack Grealish'in endişesi sürüyor

Aleyna Gürgen
22.07.2024 - 13:25 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 13:45

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız oyuncusu Jack Grealish, 7 ay önce evini soyan hırsızların hâlâ yakalanmamış olması yüzünden endişeli.

Milyonluk hırsızlığın kurbanı olmuştu: Jack Grealish'in endişesi sürüyor

Manchester City'den Jack Grealish'in 5,6 milyon İngiliz Sterlini değerindeki evi geçtiğimiz Aralık ayında soyuldu. Hırsızların henüz yakalanamamış olması iyi yıldız oyuncuyu endişelendiriyor.

Grealish'in evinde milyonluk soygun

Jack Grealish'in evi geçtiğimiz aylarda bir grup hırsız tarafından soyuldu. Hırsızlar yıldız futbolcunun evinden yaklaşık 1 milyon İngiliz Sterlini değerinde mücevher ve saat çaldı. Hırsızlar eve girdiği sırada ise Grealish'in sevgilisi Sasha Attwood ve 10 aile üyesi daha evdeydi.

Daha önce de soygun için gelmişler

Yaşanan hırsızlık olayının ardından helikopter ve arama köpeklerinin de katıldığı geniş çaplı bir arama başlatıldı. Araştırma sırasında ise hırsızlığı yapan çetenin olaydan 1 ay önce Jack Grealish'in evine girmeye çalıştığı fakat yakınlarda bir polis arabası görünce korkup kaçtıkları ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Jack Grealish’i yumruklayan taraftar ölü bulundu!
Habere Git

"Jack tekrar yapacaklarından endişe ediyor"

The Sun'a konuşan bir kaynak ise Jack Grealish'in Aralık ayında yaşanan bu olay yüzünden hâlâ endişeli olduğunu aktardı. Yedi ay olmasına rağmen bir tutuklama olmamasının Grealish'e soyguncuların asla yakalanamayacaklarını düşündürttüğü belirtildi. Kaynak diğer ifadelerinde ise şunları söyledi: "Bu durum onu ​​tamamen perişan etti. Hem Jack hem de ailesi çok kötü etkilendi. Olayın üzerinden 7 ay geçti ve henüz kimse tutuklanmadı. Polis ise olayı araştırdıklarını söylüyor ancak hırsızların ülkeden kaçtıklarına dair gerçek bir korku var. Jack, asla yakalanamayacaklarından ve bunu tekrar yapacaklarından endişe ediyor."

Grealish olanları maç sonunda öğrendi

Evi soyulduğu sırada Manchester - Everton maçında forma giyen Jack Grealish karşılaşmanın ardından yaşananları öğrendi. Aile üyelerinin de evde olduğunu bilen Grealish koşarak soyunma odasına gitti. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan City Teknik Direktörü Guardiola ise "Ailesi içerideydi, bugün durum bu, modern zamanlarda birçok şey oluyor. Kendisi ve ailesi için kötü bir an oldu ama neyse ki ailesi zarar görmedi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler