Ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti

Feride Kara
30.04.2022 - 17:12 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 17:37

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiği haberleri sosyal medyada çıkan ve yalanlanan Mino Raiola'nın ailesi ünlü menajerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti

Futbol dünyasının ünlü futbol menajerlerinden Mino Raiola, 54 yaşında hayatını kaybetti. 1 aydır Milano’daki San Raffaele Hastanesi’nde tedavi gören Raiola’nın ölüm haberini ailesi sosyal medyadan duyurdu. 

Öldüğü haberlerini yalanlamıştı

Geçtiğimiz günlerde de Raiola’nın hayatını kaybettiğine dair haberler çıkmış ancak bu durumu yalanlamıştı. Ünlü menajer Mino Raiola, İtalyan basınının ortaya attığı iddiaya bir paylaşım ile tepki gösterdi. Raiola, "Merak edenler için sağlık durumum: 4 ayda ikinci kez beni öldürdüler ve görünen o ki yeniden diriltme yeteneğine de sahipler." ifadelerini kullanmıştı. 

Aileden yapılan açıklama

"Gelmiş geçmiş en sevecen ve muhteşem futbol menajerinin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içinde duyuruyoruz. Mino oyuncularımızın hakları için tüm vaktini, enerjisini ortaya koydu ve sonuna kadar savaştı. Çalışmalarıyla birçok hayata dokundu, iz bıraktı ve modern futbol tarihinde yeni bir sayfa açtı. Mino'nun futbolu, oyuncular için daha iyi bir yer haline getirme vizyonu, aynı tutkuyla devam edecek"

İlgini Çekebilir
İtalyan gazeteciler ünlü menajeri öldürdü!
Habere Git

Dünyaca ünlü yıldızların menajeriydi

Mino Raiola; Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Marco Verratti ve Mario Balotelli gibi isimlerin menajerliğini yapıyordu. Raiola'nın Forbes'a göre 68 milyon Sterlin serveti bulunuyordu. Ünlü menajer, 2016'da Juventus'tan Manchester United'a 89 milyon sterlinlik dünya rekoru Pogba satışından 20 milyon sterlin kazandığı belirtilmişti.

Hastalığı hakkında bilgi verilmedi

Ocak 2022'de Milano'da hastaneye yatırılmış ve akciğerlerinden bir operasyon geçiren Raiola bir süredir akciğerlerinden tedavi görmekteydi. Ünlü menajer Mino Raiola’nın hastalığı hakkında bilgi paylaşılmazken, sağ kolu Jose Fortes Rodriguez en son yaptığı açıklamada durumunun kötü olduğunu belirtmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler