Mino Raiola: "Zlatan 50 yaşına kadar oynayabilir"

22.11.2020 - 12:18 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 12:19

İtalya Ligi takımlarından Milan forması giyen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola'dan açıklama geldi. Raiola, "Zlatan 50 yaşına kadar oynayabilir" dedi. İşte detaylar....

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan forması giyen Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İsveçli golcünün İtalyan ekibini yeniden canlandırdığını söyledi.

"Zlatan 50 yaşına kadar oynayabilir"

De Volkskrant'a konuşan Raiola, "Zlatan o kadar iyi durumdaki ben üstüne oturduğumda bile şınav çekmeye devam ediyor. Ve siz benim hafif olmadığımı biliyorsunuz. Zlatan 50 yaşına kadar oynayabilir, ancak sadece en üst seviyede bunu yapmak istiyor. Milan'ı yeniden canlandırdı ve şu an bu takımın yüzde 90'ını oluşturduğu için kesinlikle en üst seviyede" dedi.

"Başarısızlık onu adeta deli ediyor"

Başarısız olmanın onu deli etiğini söyleyen Raiola, "İnsanlara söyledikleriyle değil, yaptıklarıyla ilham veriyor. Gerçek şu ki hayal bile edilemeyecek derecede kendini eleştiriyor. Başarısızlık onu adeta deli ediyor.

"Ibrahimovic'ten önce PSG neredeydi?"

Ibrahimovic'ten önce PSG neredeydi? Milan neredeydi? Zlatan bu dersleri gelecek nesillere aktarıyor ve bu yüzden mümkün olduğu kadar uzun süre oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

"Takım arkadaşları onun gibi kazanma arzusuna sahip değildi"

Zlatan'ın LA Galaxy günlerine de değinen Raiola, "O yıllar üzücüydü ve geride kaldı. Orada ailesiyle birlikte yaşamak istedi ama zordu, çünkü takım arkadaşları onun gibi kazanma arzusuna sahip değildi. Zlatan bir bilgisayarı oyununda bile her seferinde kazanmak istiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Bilindiği üzere İsveçli golcü, geçtiğimiz günlerde takım arkadaşlarına Play Station 5 hediye etmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler