Miralem Pjanic Kararını Verdi | Beşiktaş'tan Sezon Sonu Ayrılıyor Mu?

İsa Kethüda
17.01.2022 - 10:14 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 11:08

Beşiktaş haberleri... Sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak transfer edilen Miralem Pjanic, Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Detaylar.

Miralem Pjanic Kararını Verdi | Beşiktaş'tan Sezon Sonu Ayrılıyor Mu?

Beşiktaş'ın sezon başında İspanyol temsilcisi Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic'in siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı belli oldu.

Pjanic, Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Miralem Pjanic geliyor. Deneyimli yıldızın sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek ve Barcelona'ya dönecek. Ancak Boşnak orta saha, siyah-beyazlı ekipte kalmak istiyor.

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, gelecekle ilgili planlarını şekillendirmeye başladı.

Boşnak futbolcu, İstanbul'da mutlu olduğu, kulübü de benimsediği için yeni sezonda da siyah-beyazlılarda kalmak istiyor.

Kiralama ücreti ödemiyor

Kartal'ın kiralama ücreti ödemediği ancak yıllık ücretinin 2 milyon 750 bin Euro'luk kısmını karşıladığı 31 yaşındaki futbolcudan yönetim de memnun.

Barcelona ile masaya oturulacak

Pjanic'in iş disiplini ve karakterinin Başkan Ahmet Nur Çebi ile ekibini fazlasıyla etkilediği belirtildi. Yönetim, sezon bitiminde Barcelona ile yıldız oyuncuyu yeniden kiralamak için masaya oturacak.

Yıllık net maaşı 9 milyon Euro

Ancak Beşiktaş'ın, Katalan ekibinde yıllık net maaşı 9 milyon Euro olan Pjanic'le yoluna devam edebilmesi için Barça'nın, yeniden bu paranın büyük bir bölümünü karşılaması gerekiyor.

İlgini Çekebilir
MHK'dan hakemlere tebligat! Trabzonspor ve Beşiktaş maçı...
Habere Git

Sezon başından bu yana son vuruşlardaki başarısızlığı nedeniyle eleştirilen Michy Batshuayi, 1-0 kazanılan Gaziantep FK maçında ağları sarsarak moralini bir nebze olsun düzeltti.

İlgini Çekebilir
Karadeniz Ereğli Belediyespor-Beşiktaş maçında kavga! Tribünler...
Habere Git

Duygusal bir yapıya sahip olan ve kötü oynadığı karşılaşmaların ardından içine kapanan 28 yaşındaki forvete yönetim, teknik heyet ve takım arkadaşlarının büyük destek verdiği belirtildi.

Batshuayi ise Karagümrük filelerini de havalandırarak, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta gol atmayı hedefliyor. Belçikalı yıldızın, Süper Lig'de toplamda 8 golü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler