Miralem Pjanic'ten Inter itirafı!

09.11.2020 - 17:46 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 17:47

İspanya Ligi takımlarından Barcelona forması giyen Bosnalı orta saha oyuncusu Miralem Pjanic, geçmiş dönemde Bayern Münih ve Inter'e transfer olma fırsatının olduğunu söyledi. 30 yaşındaki oyuncu, Katalan ekibinde de şampiyonluk yaşamak ve iz bırakmak istediğini belirtti. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona'da forma giyen eski Juventus orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'ten Inter itirafı geldi.

"İz bırakmak istiyorum"

Canal Plus'a konuşan Bosnalı oyuncu, "Dünyanın en iyi kulübündeyim ve her zaman oynamak istediğim oyun tarzıyla oynuyorum. Ama yinede tatmin olmadım. Burada şampiyonluklar kazanmak ve iz bırakmak istiyorum. Hedefim bu. En iyi olmak ve şampiyonluklar kazanmak... İstediğim sadece bu" dedi.

Bayern Münih ve Inter...

Geçmiş dönemde Bayern Münih ve Inter gibi dev kulüplere transfer olma fırsatının olduğunu belirten Pjanic, "Paul Pogba, Andrea Pirlo ve Arturo Vidal'ın düzenli olarak oynadığı bir kulüpte iki yıl kaybetme rikini aldım." şeklinde konuştu.

İtalya kariyeri

30 yaşındaki oyuncu Roma'da geçirdiği 5 sezonun ardından Juventus'la 4 yılda 42 gol ve 73 asist kaydetti. Bosnalı oyuncu İtalya Serie A'da toplamda 281 karşılaşmaya çıktı.

Bu sezon Katalan ekibi ile ise 7 maça çıkan Pjanic henüz skor üretemedi.

Milli takıma çağrıldı

Öte yandan Bosnalı orta saha oyuncusu, milli takımın İran ile oynayacağı hazırlık maçı ve UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda ve İtalya maçlarının da kadrosuna çağrıldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler