Miralem Pjanic'ten Moise Kean açıklaması

07.04.2019 - 02:05 | Son Güncellenme: 06.04.2019 - 23:12

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'un, Bosnalı yıldızı Miralem Pjanic, AC Milan'ı sahasında 2-1 yendikleri maç sonrası basına konuştu. Pjanic ayrıca İtalyan futbolunun yükselen yeni yıldızı Moise Kean hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Hiç kolay olmadı"

Milan maçı ile sözlerine başlayan Pjanic, "Milan'ın iyi bir takım olduğunu biliyorduk ve kazanmak hiç kolay olmadı. Bugün amacımız bu maçı kazanmak ve Şampiyonlar Ligi maçı öncesi moral depolamaktı. Bunu da başardık. Sakatlıktan dönen arkadaşlarımız var. Ajax'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini ve teknik direktörün söylediklerini yapmaya devam etmeliyiz." dedi.

"Moise Kean çok çalışıyor"

Yeni yıldız Kean hakkında sözlerine devam eden Pjanic, "Kean çok iyi bir çocuk, çok mütevazi ve çok çalışıyor. Bu sezon iyi maçlar çıkardı. Antrenmanlardaki gelişimini yakından takip ediyoruz. Ama şunu unutumamak lazım ki Serie A'da oynamak hiç kolay değil. Ama oynadığı zaman da her maçta gol atıyor. Hedefleri yüksek tutmalı çünkü Juventus için oynamak her zaman zirveyi hedeflemektir anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler