Miralem Pjanic'ten Zeynep Bastık'a: "Yanan ben oldum"

25.03.2020 - 15:11 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 15:16

Miralem Pjanic'ten Zeynep Bastık'a: "Yanan ben oldum"

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Miralem Pjanic, şarkıcı Zeynep Bastık'ın sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınına katıldı.

29 yaşındaki Bosnalı katıldığı canlı yayında şu yorumları yaptı:

"Selamun aleyküm. Bu hikayede yanan ben oldum."

Son dönemin en fazla konuşulan isimleri arasında yer alan Zeynep Bastık, Video paylaşım sitesi Youtube üzerinden Rapçi Ezhel'in Felaket adlı parçasını seslendirmesinin ardından tanındı.

Birçok sanatçı ile birlikte son dönemde yaptığı düetler ile adından söz ettiren Zeynep Bastık, Rapçi Ezhel ve Murda'nın yanı sıra Pop şarkıcısı Mustafa Sandal ile seslendirdiği Mod şarkısı ile büyük çıkış yakaladı. 

Peki Zeynep Bastık kimdir?

Ezhel’in “Felaket” şarkısını yeniden yorumladıktan sonra sosyal medya gündemine oturan Zeynep Bastık, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sanatçı bir aileden gelmesi nedeniyle hayatı müzikle içe içe geçti.

İlköğretim ve liseyi İzmir’de okudu. Küçük yaşlarda başladığı dansı ise 2008 yılında “Anadolu Ateşi” ile profesyonelleştirdi. Müziğe, dansa ve aynı zamanda tiyatroya da ilgi duyan Zeynep Bastık, özel bir tiyatroda oyunculuk dersleri aldıktan sonra kariyerine oyunculukla başladı.

Müzik hayatına ise Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak başlayan Bastık, TV’de de ilk olarak Dalkılıç’ın “Bir Güzellik Yap” albümündeki “Lüzumsuz Savaş” düeti ile tanındı. Dalkılıç’ın vokalistliğine üç sene devam eden Bastık, 2014 yılında ilk single’ı olan “Fırça”yı müzikseverlere sundu. Sonrasında ise vokalistliği bırakıp solo kariyerine ağırlık verdi. Gençlik dizileri olan Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizilerinde rol aldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Rüya karakterine hayat verdi, bu dizi ardından Yasak Elma’nın kadrosunda kısa süreli yer aldı.

Ev konserleri ile sevilen parçaların coverlerını seslendiren Zeynep Bastık son olarak Ezhel’in “Felaket” isimli şarkısına yaptığı cover ile internette en çok dinlenen isimler arasında yer aldı. Türkiye’nin gündemine oturan Emine Bulut olayına da sessiz kalmayan Zeynep Bastık, Çeşme Amfi Tiyatro'daki konserinin tüm gelirini Emine Bulut'un kızının eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlayacağını söyledi. Bastık, bu paylaşımıyla takipçilerinden takdir topladı.

Zeynep Bastık - Uslanmıyor - Şarkı sözleri

Ay ay ay ay yanıyorum
Ay ay ay ay çok fena
Ay ay ay ay yağ yağmur
Mum misali eriyorum
Eyvah yürüyorum bak
Ateşe doğru
Bir şey yap
Bu aşk bu
Allah’tan korkmaz
Kuldan utanmaz
Heyhat
Ama sen onu gel anlat kalbe
Yürüyor önümde büyük harbe
Darbe üstüne darbe
Uslanmıyor bu

Aşka İnancım Kalmadı

Söz söz verdim ben, bir daha asla
Sevmem diye yemin ettim ben
Çoktan beri tuhaf duygularda
Sordum aşkı ve

Korkuyorsam, bir nedeni var elbet
Ateş yaktığı yerde dert
Sen bunları duymadın farz et
Bendeki izleri takıp et

Benim aşka inancım kalmadı hiç
Sorma sorma
Beni ellere verdin utanmadan hiç
Bozma bozma keyfini
https://lyricstranslate.com

Senin için hazırladığımız haberler