İzmit Koşusu'nu Mirbey Kazandı | At Yarışı Haberleri

İsa Kethüda
03.03.2023 - 14:49 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 14:51

Tarih boyu Asya ve Avrupa doğal geçiş yolları üzerinde önemli bir kültür, ticaret ve jeopolitik köprü işlevi gören İzmit adına düzenlenen koşuyu Mirbey kazandı.

İzmit Koşusu'nu Mirbey Kazandı | At Yarışı Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamaya göre, tarih boyu Asya ve Avrupa doğal geçiş yolları üzerinde önemli bir kültür, ticaret ve jeopolitik köprü işlevi gören İzmit adına düzenlenen koşuyu Mirbey kazanmayı başardı.

"2023 yılı İzmit Koşusu'nu, jokeyi Mustafa Çiçek ile start alan, Sungur Soyddam'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Mirbey (Captain Rio - Hasmuşlu / Yonaguska) kazandı.

10'uncu birincilik

Halil Ersin Uysal'ın antrene ettiği safkan bu galibiyetiyle kariyerindeki 10'uncu birinciliğini kazanmış oldu.

Gökhan Kocakaya ile My Private 2. oldu

5 safkanın katıldığı koşuda Gökhan Kocakaya ile My Private (Hakeem - Feride Ana / Başpilot) ikinci olurken, Vedat Abiş'in idaresindeki Baba Runner (Hakkar - Semestra / Spectrando) üçüncü, Mehmet Kaya'nın bindiği Atlıkaya (Cuvee - Vey Ron / Ocean Crest) dördüncü ve Görkem Özçelik'le Spring Code (Honor Code - Ingenious Girl / Thunder Gulch) beşinci oldu.

Koşunun galibi Mirbey için bitiriş derecesi 1.58.34 olurken, farklar ise 6 boy - 3,5 boy - boyun - 10 boy şeklinde sonuçlandı."

Senin için hazırladığımız haberler