Mircea Lucescu, 1-0 biten maç sonunda konuştu: Gelecek adına...

23.03.2018 - 16:19 | Son Güncellenme: 23.03.2018 - 16:19

Mircea Lucescu, 1-0 biten maç sonunda konuştu: Gelecek adına...

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı çalıştıran Mircea Lucescu, İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Rumen teknik adam, gelecek adına umutlu olduğunu ve ay-yıldızlı ekibin bu maçta daha disiplinli oynadığının altını çizdi.  Mircea Lucescu’nun yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Önemli bir zaferdi"

Önemli bir zaferdi bizim için aslında. Oynadığımız oyun benim için önemliydi. Özellikle ilk yarı oyunun tek hakimiyidk, 9 tane şutumuz vardı kaleye.

"Gelecek adına umutlandırdı"

Ortaya koyduğumuz oyun beni gelecek için umutlandırdı. Bu sefer daha disiplinliydik ve herkes kendi bölgesini korudu.

"İkinci yarıda da yine çok iyiydik"

Oyunun yönünü çabuk değiştirdik ve sonunda da şutları atabildik. İkinci yarıda da yine çok iyiydik. İkinci yarının ilk 15-20. dakikasından sonra oyuncular değişince, ritim değişikliği de oldu.

"Önümüzdeki rakip de güçlü"

Fizik olarak güçlü bir takıma karşı oynadık. Her dakika savaştılar. Bazen de oyun kurallarının üzerinde oynadılar. Şimdi önümüzde 3 gün var ve onlar da güçlü bir rakip.

Lucescu basın toplantısı yapmadı

Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından basın toplantısı düzenlemeden stattan ayrıldı.  (AJANSSPOR)

Basın toplantısı düzenlemeyen Lucescu, karma alanda basın mensuplarına açıklamada bulundu.   

İyi bir maç çıkardıklarını belirten Lucescu, şunları kaydetti:

"Ekip istediğimi yaptı. Oyunun tamamen hakimiydi. İlk yarı biraz daha iyiydi. Dokuz şut attık. Çok mutluyum. Böyle devam etmek istiyoruz. Bu akşamki oyunumuzu diğer maçta da sürdürmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler