Mircea Lucescu'dan flaş Beşiktaş açıklaması! Haziran'da...

31.03.2020 - 21:24 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 21:24

Mircea Lucescu'dan flaş Beşiktaş açıklaması! Haziran'da...

Son olarak A Milli Takım'da görev alan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, İtalyan basınına karantina günleri, koronavirüs ve Beşiktaş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

TuttoMercatoWeb'e konuşan Lucescu, "Evde kalıyorum, gazete okuyorum, eşyalarımı topluyorum. Riyad'da bulunan oğlum Razvan ile konuşuyorum. Ama evde kalınca insan delirme noktasına kadar geliyor." dedi.

 

"Hareket halinde olanlar için evde kalmak zor"

"Bu koronavirüsten sonra hepimiz psikiyatriye gideceğiz (Gülüyor). İnsanlar evde olmaya alışkın değiller. Özellikle spor yapanlar. Ve ben sadece sporcular için değil, tüm insanlar için söylüyorum bunu."

 

"Fiziksel olarak hazır olmaları da gerekecek"

"Üst düzey oyuncular evde her şeye sahiptirler. Antrenmanlarına kalmalı ve sürekli hareket etmeliler. Her zaman... Maçlar başladığında oyuncular diyet veya başka bir şey yapmak zorunda kalacaklar. Fiziksel olarak hazır olmaları da gerekecek."

 

Maaşların düşürülmesi bir çözüm mü?

"Bunu yapmak zorundalar. Yoksa bu durumda herkes kaybeder. Futboldaki en utanç verici şey başarısızlıktır. Eğer futbolcular kulüplerini seviyorsa ve onları kurtarmak istiyorsa bunları yapmak zorundalar. Bu kaçınılmaz. Bugün vazgeçerek yarını kurtarabilirler."

 

Beşiktaş'a gidecek misin?

"Bunu Haziran ayından sonra göreceğiz."

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler