Mircea Lucescu'dan Roberto Mancini için olay sözler, flaş suçlama!

10.05.2018 - 17:14 | Son Güncellenme: 10.05.2018 - 17:14

Mircea Lucescu'dan Roberto Mancini için olay sözler, flaş suçlama!

Türkiye Milli Futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Mircea Lucescu, Mancini'yi suçladı

Daha önce teknik adamlık kariyerinde Rus ekibi Zenit’i de çalıştıran Lucescu, İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini ile ilgili flaş sözler söyledi. Luce, Mancini’ye olan kızgınlığını dile getirdi.

"Roberto Mancini’ye kızgınım"

Mancini’nin, kendisi görevdeyken Zenit ile görüştüğünü ve bir takım pazarlıklar peşinde olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, “Yaptığı şey kabul edilemez bir şey. Ona kızgınım. Bir profesyonel için kabul edilemez bir durumdu” ifadelerini kullandı.

Lucescu’dan Barcelona maçı hatırlatması

Öte yandan 72 yaşındaki teknik adamın, Roberto Mancini’den yaklaşık 10 yıldır nefret ettiği belirtildi. İkili arasındaki soğuk rüzgarların yıllar öncesinde dayandığı ifade ediliyor.

Gitmedi ve UEFA Kupası'nı kazandı

Uzun yıllar Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Lucescu, Barcelona’ya elendikleri maçın ardından yine Mancini’nin menajeriyle birlikte ilk uçakla geldiğini ve koltuğuna aday olduğunu, fakat; Shakhtar başkanının kendisini bırakmadığını ifade etti.  Lucescu, o sezonun sonunda UEFA Kupası’nı kazandığını da hatırlattı.

Mancini topun ağzında

Teknik adamlık kariyerinde 2013-2014 sezonunda Galatasaray’ı çalıştıran Roberto Mancini ardından eski kulübü Inter’in yolunu tuttu. İtalyan çalıştırıcı, 2017-2018 sezonunda ise Zenit’in başına geçmiş ve istediği transferlerle eleştirilere maruz kalmıştı. Son hafta öncesi sıralamada 5.olan Zenit'İn Mancini ile yolları ayıracağı yüksek sesle dillendiriliyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler