Miroslav Stoch Türkiye'ye dönüyor: İşte yeni takımı...

27.06.2021 - 17:47 | Son Güncellenme: 27.06.2021 - 17:54

Transfer haberleri... Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay, Slovak yıldız Miroslav Stoch'la prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...

Miroslav Stoch Türkiye'ye dönüyor: İşte yeni takımı...

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 1. Lig Play-Off'larında önce İstanbulspor'u ardından Altınordu'yu mağlup ederek Süper Lig'e yükselen Altay, oldukça sakin bir transfer dönemi geçiriyor. Şimdiye dek hiçbir oyuncuyu kadrosuna katamayan ekip, bir dönem Türkiye'de oynayan Miroslav Stoch ile masaya oturdu. 

Avrupa'dan talipleri var

Yeni Asır'ın haberine göre, Altay yönetimi; Miroslav Stoch'la bir araya gelerek transfer sürecini hızlandırdı. En son, Polonya ekiplerinden Zaglebie Lubin'de oynayan Stoch, burada geçirdiği başarısız sezondan sonra boşta kalmıştı.

 

1 Temmuz'da kontratı sona eren oyuncu için Lubin yönetimi herhangi bir teklifte bulunmadı. Diğer yandan, Stoch'un Avrupa'daki taliplileri bir hayli fazla. Chelsea, Fenerbahçe, Twente, PAOK gibi takımlarda ter döken oyuncu, büyük takım baskısını kaldırabilecek nitelikte.

Prensip anlaşmasına varıldı

İlk kez 2010 yılında Türkiye'ye gelip Fenerbahçe'de forma giyen Stoch, 5 yıllık aradan sonra tekrar Süper Lig'e dönebilir. Nitekim, Altay yönetimi Slovak oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Son pürüzlerin giderilmesi durumunda Stoch'un Türkiye'ye gelip tesisleri ziyaret etmesi, kendisini Altay'a bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler