Mitroglou'dan kötü haber! Rudi Garcia..

18.08.2018 - 12:21 | Son Güncellenme: 18.08.2018 - 15:21

Mitroglou'dan kötü haber! Rudi Garcia..

Kostas Mitroglou'dan Galatasaray'a kötü haber!

Galatasaray'da Bafetembi Gomis'in yerine, Beşiktaş'da Negredo yerine yazılan Kostas Mitroglou'dan, Türk kulüplerine kötü haber geldi.

Marsilya'nın geçtiğimiz sezon başında Bafetimbi Gomis yerine transfer ettiği Yunan forvet oyuncusu, antremanlarda gösterdiği performans ile hocası Rudi Garcia'nın gözüne girmeyi başardı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Kostas Mitroglou'nun takımdan ayrılmayacağını açıkladı.

Le 10 Sport'a konuşan Rudi Garcia; "Mitroglou hazırlık kampında çok iyi bir performans ortaya koydu. Kendisinden memnunum. Başka bir golcü transfer etme niyetinde değiliz." açıklamalarında bulundu.

Kariyerine Duisburg altyapısında başlayan 30 yaşındaki forvet, asıl çıkışını 184 kez formasını giyip, 82 gol attığı Olympiacos forması ile yaptı.

Kariyeri boyunca M. Gladbach, Panionios, Atromitos, Fulham ve Benfica gibi kulüplerin formasını da giyen Yunan forvet oyuncusu, geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında Marsilya'nın yolunu tuttu.

Marsilya forması ile çıktığı 30 maçta 13 gol atan yıldız oyuncu, beklentilerin altında kalarak gözden düşmüştü.

Sezon başı kampı ile hocası Rudi Garcia'yı tekrar etkilemeyi başaran Mitroglou, önümüzdeki sezon da Marsilya formasını terletecek gibi duruyor.

(Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler