Mitrovic ile ilgili tüm gerçekler

23.04.2017 - 09:46 | Son Güncellenme: 23.04.2017 - 09:46

Lyon maçında kaçırdığı penaltıdan çok oynadığı futbolla yerden yere vurulan Matej Mitrovic 3 sezon önce Cibalia'dan Rijeka'ya 130 bin Euro'ya transfer oldu.

Lyon maçında kaçırdığı penaltıdan çok oynadığı futbolla yerden yere vurulan Matej Mitrovic 3 sezon önce Cibalia'dan Rijeka'ya 130 bin Euro'ya transfer oldu. 4.2 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek alınan 23 yaşındaki stoper 10 milyon Euro'ya satılan Ante Kramaric'ten sonra kulüp tarihinin en pahalı ikinci oyuncusu oldu.

Mitrovic'in kefili ise Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic... Mitrovic'in transferinde aracılık eden isimse Bilic'in menajerlik yapan abisi Domagoj oldu. Sağ bek ve ön liberoda da oynayabilen Mitrovic'i Orman, Helsinki'de oynanan ve Hırvatistan'ın 1-0 kazandığı Dünya Kupası grup eleme maçında bizzat izledi. O maçta Vida ile eşleşen Mitrovic sol stoper olarak forma giydi.

Mitrovic sezon başında Başakşehir ile Rijeka arasında Hırvatistan'da oynanan ve 2-2 biten UEFA Avrupa Ligi maçında Mehmet Batdal karşısında oldukça zor anlar yaşamıştı. Beşiktaş, Mitrovic'i Torino'nun elinden çekip almıştı. İtalyanlar Mitrovic için 2.3 milyon Euro önermiş, fakat teklif kabul edilmemişti.

Civtanovic, Mitrovic'i farklı bir yönde eleştirdi

Beşiktaş, Lyon'a elenirken gecenin en fazla eleştirilen ismi Matej Mitrovic oldu... Hırvatistan'da Arena Sport kanalından UEFA Avrupa Ligi maçlarının değerlendirildiği programa konuk olan Mario Cvitanovic ilginç bir değerlendirme yaptı. Hırvat Milli Takımı'nın eski stoperi, ''Şans bu akşam Matej'nin yanında değildi. Kötü de vurdu. Ama benim ilgimi başka bir şey çekti. Kariyerindeki en önemli maçtasın. Kahraman olma şansın ayağına kadar gelmiş. Penaltıyı atarsın, kaçırırsın. Ama sanki hiçbir şey olmamış gibi arkasını dönmesi. Beni hayretler içinde bıraktı. Soğukkanlı oyunculara her zaman hayran olmuşumdur. Ama bu soğukkanlılık değil. Bunu kabul edemem'' ifadelerini kullandı.

(Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler