Spor Toto 1. Lig | MKE Ankaragücü - Bandırmaspor: 1-0 Maç Sonucu Özet

05.03.2022 - 20:43 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 21:02

Spor Toto 1. Lig'de 28. hafta mücadelesinde lider MKE Ankaragücü, üçüncü sıradaki Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü..

Spor Toto 1. Lig | MKE Ankaragücü - Bandırmaspor: 1-0 Maç Sonucu Özet

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'de 28. hafta mücadelesinde lider MKE Ankaragücü, üçüncü sıradaki Royal Hastanesi Bandırmaspor'u ağırladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada MKE Ankaragücü, Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 1-0 mağlup etti.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü'ne 3 puanı getiren golü 59. dakikada Norveçli  futbolcu Ghayas Zahid kaydetti.

MKE Ankaragücü, Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı

Bu sonuçla son üç haftayı kayıpsız geçen başkent ekibi MKE Ankaragücü, 58 puanla ligin zirvesinde bulunuyor ve Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı.

Play-off potasında yer alan ve 46 puanı bulunan üçüncü sıradaki Royal Hastanesi Bandırmaspor ise galibiyet serisini sürdüremedi.

Ankaragücü-Bandırmaspor maçında gergin anlar!

Öte yandan MKE Ankaragücü'ne konuk olan Bandırmaspor, maçta gergin anlar yaşadı. Bu yaşanan tartışmanın ardından hakem 51. dakikada Ankaragüçlü Murat'a ve Bandırmasporlu Levent'e sarı kart gösterdi. Ardından karşılaşmaya kaldığı yerden devam edildi.

Senin için hazırladığımız haberler