MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Derbi Açıklaması

05.02.2022 - 12:45 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 12:53

TFF 1. Lig'de, MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşılaşacak. Maçın öncesinde, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankara derbisi hakkında açıklama yaptı.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Derbi Açıklaması

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan MKE Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca, Ankara derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

"Hedefimiz şampiyonluk"

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları başkent derbisi için, "Hedefimiz mutlak şampiyonluk, bu nedenle her maça kazanmak için çıkıyoruz" dedi.

"Derbinin ismine yakışan lig kesinlikle Süper Lig"

Başkent Ankara'nın yarın çok keyifli bir derbiye şahit olacağını belirten Koca, "Umut ediyoruz ki dostluk çerçevesinde, sportmence oynanan Ankara'nın saygınlığına yakışacak bir derbi olsun. Ayrıca belirtmek isterim ki bu derbinin ismine yakışan lig kesinlikle Süper Lig olmalıdır." dedi.

İlgini Çekebilir
Mustafa Dalcı: "Transfer tahtası açılırsa forvet..."
Habere Git

"Hedefimize ulaşmak istiyoruz"

Ankaragücü'nün hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Başkan Koca, "Bu nedenle her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ligde play-off sınırı ile aramızdaki puan farkını mümkün olduğunca korumak ve artırmak istiyoruz. Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızın desteği ile bu hedefimize ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler