Transfer Haberleri | MKE Ankaragücü, Rafal Gikiewicz'i Kadrosuna Kattı

22.07.2023 - 20:23 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 20:33

Transfer haberleri... Tolunay Kafkas yönetimindeki MKE Ankaragücü, 35 yaşındaki Polonyalı kaleci Rafal Gikiewicz ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Transfer Haberleri | MKE Ankaragücü, Rafal Gikiewicz'i Kadrosuna Kattı

AJANSSPOR - HABER

Ajansspor'un geçtiğimiz ay duyurduğu transfer haberi resmiyet kazandı. Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, 35 yaşındaki Polonyalı kaleci Rafal Gikiewicz ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nden transfer açıklaması

Tolunay Kafkas yönetimindeki MKE Ankaragücü, yeni kalecisini açıkladı. Başkent ekibi, son olarak Augsburg'da forma giyen Rafal Gikiewicz'i renklerine bağladığını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nden gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Rafal Gikiewicz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine başkanımız Sayın Faruk Koca katılım sağladı."

Polonyalı file bekçisi daha önce Dobre Miasto, Sokol Ostroda, Drweca NML, Wigry Suwalki, Jagiellonia, Stomil, Slask Wroclaw, E. Braunschweig, Freiburg, Union Berlin ve Augsburg formaları giydi.

İlgini Çekebilir
MKE Ankaragücü'ne transferde sürpriz isim! Bundesliga'dan geliyor
Habere Git

Rafal Gikiewicz'in performansı

Tecrübeli eldiven Rafal Gikiewicz, geçtiğimiz sezon Bundesliga takımı Augsburg'da 24 maçta forma giydi ve kalesinde 41 gol gördü ve 6 müsabakada kalesini gole kapadı.

Senin için hazırladığımız haberler