Modern Pentatlon Federasyonu Türkiye Biatlon Şampiyonası sona erdi!

12.11.2017 - 16:00 | Son Güncellenme: 12.11.2017 - 16:00

Modern Pentatlon Federasyonu Türkiye Biatlon Şampiyonası, Antalya'nın Alanya ilçesinde sona erdi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından Alanya Belediyesinin ev sahipliğinde, yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde, 19 ve 17 yaş altı ile genç ve büyükler kategorilerinde yarışlar yapıldı.

Galip Dere Plajı'nda, Şehit Cennet Yiğit anısına gerçekleştirilen şampiyonanın son gününde 19 yaş altı kategorisinde kızlarda Elif Polat, erkeklerde Hakan Can Güngör, 17 yaş altı kızlarda Selin Eyüpoğlu, erkeklerde Yunus Çalışkan, genç kızlarda Sultan Bayram, erkeklerde Emirhan Altıntaş, büyük erkeklerde de Mustafa Şirin birinci oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Ramazan Arslantaş, federasyon ve Alanya Belediyesi yetkilileri verdi.

Arslantaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, modern pentatlonun temelini oluşturan iki aşamalı yüzme ve koşma etapların gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu şampiyona ile sezonu kapattıklarını ifade eden Arslantaş, "Sporcularımızın eksikliklerini görmek ve gidermek anlamında faydalı bir şampiyona oldu. Buradaki çocuklarımızın dünya arenasında yer alması için gerekli çalışmaları yapacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler