Modeste transferinde son durum!

30.08.2020 - 21:34 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 21:40

Almanya'ya Köln'ün durumunu analiz eden bir haber yayınlandı. Köln'de yaşanan istikrarsız durum sebebiyle birçok ismin ayrıldığına vurgu yapıldı. Peki, Beşiktaş'ın forvet transferindeki adaylarından Modeste için ne dediler? İşte yanıtı...

Modeste transferinde son durum!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Köln'de yeni sezon öncesinde takım deyim yerindeyse dağıldı. Köln'deki istikrarsız durum sebebiyle pek çok profesyonelle yollar zorunlu olarak ayrıldı. Mark Uth'un Schalke 04'e dönmesinin dışında yaşanan ayrılıkların ardından teknik direktör Markus Gisdol da kara kara düşündürüyor. Peki, Beşiktaş'ın gündemindeki Anthony Modeste ile ilgili son durum ne? Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Köln'ün sevilmeyen teknik direktörü: Markus Gisdol

Köln ile ilgili Almanya'da yapılan bir analizde Köln'ün farklı bir takım olmanın dışında, fark edilen bir takım zorunda olmak istediğinin altı çizildi. Menajer Horst Heldt'in durumunun tartışma dışında olduğu, fakat; Markus Gisdol'un ilk başlarda Köln taraftarlarının gözüne giremediği anımsatıldı.

Ayrılıklar Gisdol'u düşündürüyor

Köln Teknik Direktörü Markus Gisdol, geçen sezon 14. sırada yer aldıklarını ve yeni sezonda benzer bir tablo ile karşı karşıya kalmak istemediklerinin altını çizdi. Uth ve Terodde'nin gitmesi, Gisdol tarafından yapılan planlara sekte vurdu.

Bir ara bitme noktasına gelen Modeste'in Köln'deki geleceği belirsiz

Beşiktaş'ın bir ara transferini bitirme noktasında getirdiği ve Köln'ün bonservis konusunda çıkardığı sıkıntılar nedeniyle bir türlü sonuçlandırılamayan Anthony Modeste'in de takımda kalıp kalmayacağının belirsiz olduğu yazıldı. Ayrıca, 'asansör takım' pozisyonunda olması durumunda Köln'ün birçok ismi elinde tutamayacağı da gündemde. Bu arada sakatlığı da bulunan Anthony Modeste'in düşüşte olduğuna da dikkat çekildi.

Modeste geçen sezon kaç gol attı?

Köln ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Modeste, geride kalan sezonda 29 maçta 4 gol ve 1 asistle oynamıştı. Tüm kariyeri boyunca 396 maça çıkan forvet 151 gol atarken 34 de asiste imza attı. Şu ana kadar Köln ekibi, aralarında Salih Özcan'ın da olduğu 7 transfer yaptı. Ayrılan futbolcuların sayısı ise 13'ü buldu.

Senin için hazırladığımız haberler