Modeste'den transfer açıklaması! İşte Köln'ü tercih etme sebebi!

20.11.2018 - 19:59 | Son Güncellenme: 20.11.2018 - 17:03

Modeste'den transfer açıklaması! İşte Köln'ü tercih etme sebebi!

Transfer döneminde adı sıkça Galatasaray ile anılan ancak; futbol kariyerine Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Köln’de devam etme kararı alan Anthony Modeste, transferi hakkında konuştu.

"Burada gerçekten iyi bir ruh halindeyim"

Köln’e döndükten sonra ilk kez antrenmana çıkan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Modeste, “Aslında ben Köln’e çoktan döndüm. Çünkü U21 ile antrenman yaptım. Yeniden burada olmak çok güzel bir duygu. Köln ve Köln ile ilgili her şeyi seviyorum. Ailem de burada mutlu. Burada gerçekten de iyi bir ruh halindeyim. Bu  güzel şehri de seviyorum. Bu yüzden transferde kararımı verdim” dedi.

"İki kolu, iki bacağı olan normal bir oyuncuyum"

Takıma katkı sağlamak istediğinin altını çizen Fransız oyuncu, ”Her şey çok iyi gidiyor. Umarım bu şekilde devam edecektir. Ben tıpkı diğer arkadaşlarım gibi iki kolu, iki bacağı olan normal bir oyuncuyum. Elbette alternatifler var. Diğer oyuncuları da unutmamak gerekiyor” diye konuştu.

"Maç kondisyonumu bir an önce kazanıp, çabucak toparlanmalıyım"

Önceki performansını sergileyip sergileyemeyeceği yönündeki tereddütlere de yanıt veren Modeste, “Ben halen aynıyım. İhtiyacım olan şey maç oynamak. U21’de oynamadım. Maç kondisyonunu bir an önce kazanıp, çabucak toparlanmalıyım” ifadelerini kullandı.

"Herhangi bir endişe duymuyorum"

Takımda rekabet olması gerektiğini vurgulayan Modeste, “Rekabet her zaman olmalı. Futbol böyle bir oyun. Ben herhangi bir endişe taşımıyorum” yorumunu yaptı.

"Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi fırsatını istedim"

Kendisine yapılan diğer tekliflerin hatırlatılması üzerine de futbolcu, ”Ben Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi oynama fırsatı istedim. Bu gerçek. Ama ben Köln’ü seviyorum. Burada olmaktan mutluyum. Hedeflerimiz var. Seviyemizi yükseltmek zorundayız. Daha sonra neler olacağını göreceğiz. Her şey adım adım ilerleyecek” açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler