Arsenal Forması Giyen Mohamed Elneny, Dizinden Ameliyat Oldu

Ali Bozkurt
31.01.2023 - 19:09 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 19:25

Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny, dizinden yaşadığı sakatlık sonrası sakatlık yaşadı. Detaylar...

Arsenal Forması Giyen Mohamed Elneny, Dizinden Ameliyat Oldu

AJANSSPOR HABER

Premier Lig ekipleriden Arsenal, Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'in yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Uzun süre oynamayacak

Arsenal, Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'in Londra'da dizinden bir ameliyat geçirdiğini ve uzun süre sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

Sene sonu sözleşmesi sona erecek

2016 yılında Basel'den Arsenal'a transfer olan Mohamed Elneny'in sözleşmesi Haziran 2023 yılında sona erecek. Tecrübeli oyuncunun 1 yıllık opsiyonu bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Arsenal'in rüyası bitti! City, FA Cup'tan eledi
Habere Git

Beşiktaş forması da giydi

2 Eylül 2019 yılında Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olan Mohamed Elneny, 1 sezon Siyah-Beyazlı ekibin formasını giydikten sonra 3 Ağustos 2020 yılında Premier Lig ekibine geri dönmüştü.

5 maçta forma giydi

 Mohamed Elneny, bu sezon Premier Lig ekibi Arsenal ile 5 maçta sahaya çıktı. Mısırlı oyuncu gol ve asist katkısı veremedi.  Sadece 1 maçta ilk 11'de oynarken geri kalan 4 maçta ise sonradan oyuna girdi. Toplamda ise 109 dakika sahada kaldı.

Beşiktaş'ta 5 gole katkı sağladı

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta 36 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda ise 1 gol atarken 4 asist yapma başarısı elde etti. 

İlgini Çekebilir
Arsenal, sol kanat transferini açıkladı
Habere Git

Arsenal ile 16 gole katkı

Premier Lig ekibi Arsenal ile 155 maçta görev alan  Mohamed Elneny bu maçlarda 6 gol atarken 10 asist yapma başarısı elde etti. Premier Lig'de 88 karşılaşmada oynadı. 1 gol ve 5 asist yaptı.

Premier Lig Güncel Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler