Mohamed’e 20 milyon dolar!

05.06.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 17:16

Galatasaray’ın 4 milyon dolara satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu Mostafa Mohamed için 20 milyon dolarlık transfer iddiası. İşte detaylar...

Mohamed’e 20 milyon dolar!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın devre arasında Zamalek'ten 2 milyon dolara kiraladığı Mostafa Mohamed değerine değer kattı. Sarı-kırmızılıların 4 milyon dolara satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu golcü için ülkesinden çarpıcı bir iddia geldi. 

Zamalek'in eski yöneticisi açıkladı

Zamalek kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Hamada Anwar, Mostafa Mohamed'i Galatasaray'a satarak büyük hata yaptıklarını itiraf etti. Anwar, Mısır televizyonunda katıldığı bir programda golcü futbolcu için sarı-kırmızılılara gelen transfer teklifini açıkladı.

'Mohamed 6 milyon dolara verilir mi?'

Anwar, "Nasıl olur da Mostafa'yı sadece 6 milyon dolara Galatasaray'a satarız. Şu anda Mostafa Mohamed için 20 milyon dolar teklif eden Avrupa kulüpleri var" diyerek önemli bir itirafta bulundu.

Marsilya ve St. Etienne Mohamed'in peşinde

Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanması beklenen Mostafa Mohamed için Fransa'dan Marsilya ve St. Etienne gibi kulüplerin sarı-kırmızılılara resmi teklifte bulunacağı iddia edilmişti. Özellikle St. Etienne'in Zamalek ile anlaşamadığı ve Mostafa Mohamed'i Galatasaray bonservisini aldıktan sonra transfer edeceği öne sürülüyor.

Galatasaray'dan önce Tokyo'ya gidecek

Yarım sezonda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı forma altında 17 maça çıkarken, 9 gol attı. Mohamed, Mısır Milli Takımı ile Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılacağı için Galatasaray’ın sezon başı kampını ve Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu karşılaşamalarını kaçıracak. 

Senin için hazırladığımız haberler