"Mohamed’i yakından izliyoruz!" Avrupa'nın gözü Galatasaraylı golcüde...

11.03.2021 - 10:49 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 10:57

Galatasaray haberleri… Sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed ile ilgilenen külüpler arasına Crystal Palace’tan sonra Olympiakos da katıldı. Yunan ekibinin sportif direktörü Christian Karembeu Mısırlı futbolcu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar…

"Mohamed’i yakından izliyoruz!" Avrupa'nın gözü Galatasaraylı golcüde...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Mostafa Mohamed, Avrupa kulüplerinin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, Mısırlı yıldızı ara transferde Saint Etienne’i saf dışı ederek Zamalek kulübünden kiralamıştı. 

Crystal Palace söylentilerinin üzerine yeni gelişme

Sonrasında İngiliz Premier Lig ekibi Crystal Palace’ın da bu futbolcuyla ilgilendiği, hatta Mohamed’in kulağının da Ada’dan gelecek transfer teklifinde olduğu öne sürülmüştü. Galatasaray’da gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan forvet için son açıklama yakınlardan geldi.

Karembeu: Mohamed'i yakından takip ediyorum

Yunanistan’ın köklü kulübü Olympiakos’un sportif direktörü Christian Karembeu, bir Mısır televizyonuna verdiği röportajda Mohamed’i izlediklerini duyurdu. Fransız futbol adamı, “Son zamanlarda Mostafa Mohamed’i yakından takip ediyorum. O Mısır’ın çok yetenekli isimlerinden bir tanesi” diyerek golcü futbolcu için beğenilerini dile getirdi.

Olympiakos'ta vatandaşı Ahmed Hassan oynuyor

Galatasaray’ın yıldızıyla ilgilenen takımlar arasına katılan Olympiakos’ta bir diğer Mısırlı forvet Ahmed Hassan da forma giyiyor. Sarı kırmızılıların ise Mostafa için Zamalek kulübü ile arasında 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

Kayseri maçıyla ilk 11'e dönecek

Şu ana kadar Galatasaray ile 6 lig maçına çıkan Mohamed 5 gol kaydetti. Kırmız kart cezasını Demir Grup Sivasspor maçında tamamlayan Mısırlı santrfor hafta sonu oynanacak Kayserispor karşılaşması ile yeniden ilk 11’e dönmeye hazırlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler