Monaco ile Nimes 1-1 berabere kaldı

22.09.2018 - 02:37 | Son Güncellenme: 21.09.2018 - 23:37

Fransa Ligi (Fransa Ligue 1) 6. hafta karşılaşmasında AS Monaco, sahasında konuk ettiği Umut Bozok'lu Nimes ile 1-1 berabere kaldı.

Fransa Ligi (Fransa Ligue 1) 6. hafta karşılaşmasında AS Monaco, sahasında konuk ettiği Umut Bozok'lu Nimes ile 1-1 berabere kaldı. 

Fransa Ligi (Fransa Ligue 1) 6. hafta karşılaşmasında AS Monaco ile Nimes, Stade Louis II Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 

Monaco sahaya Diego Benaglio, Antonio Barreca, Kevin N'Doram, Andrea Raggi, Kamil Glik, Youri Tielemans, Adama Traore, Youssef Ait Bennasser, Sofiane Diop, Radamel Falcao, Jordi Mboula 11'i ile sahaya çıktı.

Nimes'de milli oyuncu Umut Bozok karşılaşmaya ilk 11 başladı.

Nimes ise Paul Bernardoni, Theo Valls, Herve Libohy, Sofiane Alakouch, Gaëtan Paquiez, Anthony Briançon, Antonin Bobichon, Umut Bozok, Ripart Renaud, Sada Thioub, Baptiste, Guillaume 11'i ile çıktı.

19. dakikada Antonin Bobichon'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde kafa vuruşunu yapan Anthony Briançon  topu ağlara gönderdi ve Nimes, Monaco deplasmanında 1-0 öne geçti.

Monaco aradığı golü 27. dakikada golcüsü Radamel Falcao ile buldu.  Ceza sahası dışından şutunu çeken tecrübeli golcü topu ağlara gönderdi. 1-1

Bu sezon Monaco formasıyla 5. maçına çıkan Falcao 3. golünü kaydetti. Kolombiyalı oyuncunun 1'de asisti bulunuyor.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıda da gol olmayınca AS Monaco ile Nimes 1-1 berabere kaldı.

Puanını 6 yapan AS Maonaco ligin 7. hafta karşılaşmasında sahasında Angers ile karşılaşacak. 8 puanlı Nimes ise sahasında Guingamp'ı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler