Türk Hava Yolları Euroleague'de Monaco'dan Olimpia Milano'ya tam 100 sayı

Burak Alaca
27.01.2023 - 01:15 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 01:41

İşte Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe'nin Asvel'e mağlup olduğu, Real Madrid'in ise El Classico'da Barcelona'yı yendiği gecenin diğer sonuçları...

Türk Hava Yolları Euroleague'de Monaco'dan Olimpia Milano'ya tam 100 sayı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Asvel'e mağlup olduğu, Real Madrid'in ise Barcelona'yı derbide alt ettiği gecenin diğer maçları nefes kesti. 

Monaco Milano'yu 100'ledi

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye uzatmalarda mağlup olan Monaco yaralarını bugün Olimpia Milano karşısında sardı. İtalyan ekibini evinde ağırlayan Monaco karşılaşmadan 101-88 galip ayrılarak 21. maçında 13. galibiyetini aldı. Sezonu kabus gibi geçen Milano ise 15. kez kaybetti ve son sıradan çıkamadı.

James-Okobo ikilisi iş başındaydı

Monaco'nun yıldız gard ikilisi Mike James ve Elie Okobo bugün takımları adına maçın kahramanları oldu. James karşılaşmayı 18 sayı, 10 asist, Okobo ise 19 sayı, 7 asistle tamamladı. Olimpia Milano'da ise Timothe Luwawu Cabarrot 19, Naz Mitrou-Long 14 sayı ile mağlubiyete direndi ama başarılı olamadı.

İlgini Çekebilir
Barça sona gelemedi! El Clasico Real'in
Habere Git

Panathinaikos maçı 10 dakikada çözdü

Panathinaikos, OAKA'da Zalgiris Kaunas'ı ağırladı. 3. çeyreği 60-58 ev sahibi lehine noktalanan maçın son periyodunda Panathinaikos rakibini sahadan sildi. 4. çeyrekte 29-7 seri yakalayan Yunan devi karşılaşmadan 24 sayı farkla 89-65 galip ayrıldı. Bu sonuçla Panathinaikos 8. galibiyetini alırken, Zalgiris 9. kez kaybetti.

Paris Lee döktürdü

Panathinaikos adına günün yıldızı oyun kurucu Paris Lee oldu. 5/6 üçlük isabeti bulan Lee karşılaşmayı 24 sayı ile tamamladı. Ona Mateusz Ponitka ve Dwayne Bacon 13'er sayı ile eşlik etitler. Gardlarını sakatlığa kurban veren Zalgiris Kaunas'ta Rolands Smits 11, Lekavicius ve Birutis 9'ar sayı ile oynadı.

Valencia seriye bağladı

Valencia, Mercedes Ben Arena'da ALBA Berlin'in konuğu oldu. İspanyol ekibi baştan sona skorun yakın gittiği maçtan 94-88 galip ayrılmayı başardı ve üst üste 4. maçını kazandı. Valencia 11. galibiyetini alarak play-off hattının hemen altında 9. sırada yer aldı. ALBA ise 15. kez kaybederek 17. sırada kaldı.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Fenerbahçe'yi yıktı
Habere Git

Kısalar maçı aldı

Valencia'nın başarılı kısaları Chris Jones ve Jared Harper maçın kahramanları oldular. Harper 20 sayı ile takımının en skoreri olurken, Jones ona 16 sayı ile eşlik etti. ALBA Berlin'de ise Maodo Lo'nun 25, Johannes Thiemann'ın 17 sayılık performansları mağlubiyeti önleyemedi.

Senin için hazırladığımız haberler