Monaco'da Radamel Falcao zirvesi! Galatasaray yöneticileri...

26.07.2019 - 08:44 | Son Güncellenme: 26.07.2019 - 11:44

Monaco'da Radamel Falcao zirvesi! Galatasaray yöneticileri...

Galatasaray, yılın transferini gerçekleştirmek için son viraja girdi. 33 yaşındaki golcü oyuncu Radamel Falcao ile yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varan sarı-Kırmızılılar, bonservis sorununu çözmek için Monaco ile görüşmelerde. Falcao Galatasaray'a transfer olacak mı? Transferde son durum ve ayrıntılar haberde...

Monaco yetkilileri ikna edilmeye çalışılıyor

Fransa’ya çıkarma yapan yöneticiler, bonservis bedeli ödememek için Monaco yetkililerini ikna etmeye çalışıyor.

Galatasaray, Falcao transferini kısa sürede bitirmek istiyor

Kıyasıya süren pazarlıkların kısa süre içinde sonuçlandırılması planlanıyor. Yapılan görüşmeleri Başkan Mustafa Cengiz çok yakından takip ediyor. Menajer Ahmet Bulut da bu transferde etkili bir rol oynuyor. Yönetim, en geç 2 Ağustos’a kadar bu transferi bitirmek istiyor.

Sponsor büyük katkı verecek

Galatasaray, Radamel Falcao’ya 7 milyon euro yıllık ücret verecek. Bu rakamın yarısı sponsor tarafından ödenecek. Anlaşma süresinin 2 yıllık olması bekleniyor.

Falcao, Türkiye ile ilgili bilgi topluyor

Ailesinin rahat edeceği, çocuklarının eğitim sorunu çekmeyeceği bir şehirde yaşamak isteyen Kolombiyalı golcüye, Sarı-Kırmızılı Yönetim tarafından bu konuda da tüm garantiler verilmiş durumda. Falcao ve ailesi de Türkiye ile ilgili bilgiler topluyor.

Falcao bireysel çalışmalarını aksatmadı

Copa America’ya katıldığından dolayı tatili uzayan oyuncu, Monaco’nun sezon öncesi kadrosuna alınmadı. Başarılı oyuncu, bireysel çalışmasını da aksatmıyor. Gelirse pek eksiği olmayacak.

Galatasaray analizi yapıldı

Kolombiya basınında, Falcao’nun Galatasaray’a gelmesi durumunda hangi şartlarda kariyerine devam edeceği ilgili detaylı bilgiler verildi.

Kolombiya basını, Terim için de analiz yaptı

Sarı-Kırmızılı takımını iç sahada maçları oynadığı Türk Telekom stadı ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ilgili geniş bir analiz yapan Kolimbiyalı basını, anlaşma sağlanması durumunda 33 yaşındaki golcünün ateşli bir taraftar topluluğu önünde oynayacağını vurguladı.

Galatasaray tarihine dikkat çekildi

Öte yandan haberin devamında da Galatasaray’ın tarihi de detaylı olarak anlatıldı ve övgüler yağdırıldı. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler