Monaco'dan golcü atağı! Falcao'nun yerine...

07.08.2019 - 13:49 | Son Güncellenme: 07.08.2019 - 10:52

Monaco'dan golcü atağı! Falcao'nun yerine...

Galatasaray'ın Radamel Falcao transferindeki kritik detaylardan bir tanesi de Monaco'nun kadrosuna bir golcü oyuncu kazandırması. Fransız basını Monaco'daki son durumu paylaştı. 

Radamel Falcao'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Monaco, yerine bir golcü almadan yıldız ismin gidişine onay vermiyor. Andre Silva'yı sağlık kontrolünden geçiren Fransız ekibi, son anda yaşanan anlaşmazlıktan dolayı transferden vazgeçmişti.

Monaco'nun hedefinde iki golcü var!

L'Equipe gazetesinin haberine göre Monaco'nun gündeminde Chelsea'den Michy Batshuayi ile Sevilla'dan Wissam Ben Yedder var.

Edin Dzeko ise yaşlı olduğu için düşünülmüyor. 

Monaco golcü transferini bitirdiği anda Falcao'nun gidişine onay verecek. Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalan Kolombiyalı kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istediğini söylemişti.

Türk mimardan Falcao paylaşımı!

Öte yandan Falcao ile Monaco'da bir fotoğrafını paylaşan Türk mimar Şafak Çak, sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Büyük Galatasaray taraftarı. 7 senedir çalıştığım JLo'nun Antalya konserini bırakıp, dün yüz yüze görüşmek için geldim. Beni tanıyanlar ne derece vatansever olduğumu bilir ki; elimden geleni fazlaıs ile yaptım. Bu saatten sonra menajer Ahmet Bulut'un açıklamaları takip etmekte fayda var. Dua edelim ki takımı acilen bir forvet bulsun ve hepimiz mutlu olalım. Ayrıca bilinsin ki ilk başlarda eşi kesinlikle gelmek istemiyordu, ikna eden benim."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler