Monaco'dan rekor galibiyet!

11.03.2017 - 22:34 | Son Güncellenme: 11.03.2017 - 22:34

Fransa Ligue 1'in 29. haftasında Bordeaux'yu konuk eden Monaco, Mbappe ve Moutinho'nun sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Leonardo Jardim yönetiminde gösterdiği performansla şampiyonluğa yürüyen Monaco, ligin yükselişteki ekiplerinden Bordeuax karşısında 2-1 kazanarak zirve mücadelesinde önemli bir eşiği atladı.

Ligue 1 tarihindeki en golcü Monaco
Bordeaux kalesine atılan iki golle bu sezonki gol sayısını 84'e yükselten güney ekibi, ligin bitimine sekiz hafta kalmasına rağmen kulüp tarihinin en gollü sezonuna ulaştı.

II. Louis Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Alışıldık hücum aksiyonlarından uzak kalan Monaco ikinci yarıda Falcao'nun oyuna girmesiyle beraber daha çok pozisyon bulmaya başladı. 68. dakikada Falcao'nun pasında topu ağlara yollayan Kylian Mbappe takımını 1-0 öne geçirdi. 74. dakikada ceza sahası dışında muhteşem bir vuruş yapan Moutinho farkı ikiye çıkardı. 84. dakikada Monaco defansı ve kaleci Subasic'in büyük hatasını değerlendiren Diego Rolan durumu 2-1'e getirdi ve maçın skorunu belirledi.

Yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran puanını 68'e yükseltti ve dün gece kaybeden en yakın takipçisi ile arasındaki farkı 5 yaptı. Deplasmanda 4 maç sonra yenilen Bordeaux ise 43 puanda kaldı. - Eurosport

Senin için hazırladığımız haberler